Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - One United Properties a obtinut autorizatie de construire pentru One Lake District
One United Properties a obtinut autorizatie de construire pentru One Lake District
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 09 Feb 2023 11:40
One United Properties, principalul investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Romania, a obtinut autorizatia de construire pentru One Lake District, o dezvoltare rezidentiala sustenabila de amploare cu 2.076 de apartamente, situata chiar pe malul lacului Plumbuita. Valoarea bruta de dezvoltare pentru One Lake District este de 337,7 milioane euro.
Ansamblul rezidential va fi dezvoltat pe opt hectare de teren, intr-o locatie exclusivista pe malul lacului Plumbuita, ceea ce va oferi atat privelisti spectaculoase, cat si acces direct la lac. Varietatea serviciilor oferite de One Lake District va asigura rezidentilor toate facilitatile de care acestia au nevoie in traiul de zi cu zi, de la locuri de parcare si spatii comerciale, la servicii pentru relaxare, sport si educationale pentru copii. Totul sub umbrela unui concept imobiliar axat pe comunitate si un stil de viata durabil. Aceasta deoarece One Lake District va beneficia de sistemul geoexchange menit sa asigure energie regenerabila tuturor locatarilor, sistem care se numara printre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, mai curate din perspectiva mediului inconjurator si cele mai rentabile sisteme de utilizare a spatiului disponibile. Dezvoltarea este inclusa din parteneriatul pe care One United Properties l-a demarat cu Veolia Romania pentru solutii inovatoare care vizeaza eficientizarea consumului de energie, ca parte din strategia pe termen lung a dezvoltatorului de a livra cladiri durabile, cu amprenta redusa de carbon. Prin implementarea acestei solutii geoexchange, comparativ cu cea traditionala, se vor evita emisii de cca. 2.000 de tone de CO2/an.
Format din 9 cladiri rezidentiale cu aproximativ 2.076 de apartamente, One Lake District se va contura ca o comunitate care va beneficia de locuinte moderne, construite dupa principii sustenabile, cu design inovator si numeroase servicii integrate. Pe langa cele 9 turnuri rezidentiale, dezvoltarea include o cladire cu patru etaje destinata exclusiv parcarilor si inca o cladire cu 3 etaje pentru servicii educationale si administrative. Sunt prevazute 2.614 locuri de parcare, atat suprateran, cat si in cladirea dedicata. In plus, cele 5 spatii comerciale vor aduce viitorilor rezidenti numeroase servicii comerciale, gastronomice sau de relaxare. Pozitionarea excelenta pe malul lacului, intr-o zona care ofera acces rapid la spatii de birouri, restaurante, centre comerciale, precum si faptul ca ansamblul va fi conectat direct la autostrada A3 reprezinta avantaje ale One Lake District pentru un stil de viata modern in Bucuresti.
„One Lake District va fi un complex rezidential exclusivist, realizat la standardele superioare de calitate cu care ne-am obisnuit deja clientii. Propunem o paleta diversificata de servicii special concepute pentru rezidenti, precum si unitati rezidentiale variate, de la studiouri, la apartamente cu 1, 2, 3 camere sau duplexuri. Ansamblul se inscrie in linia dezvoltarilor One United Properties care vizeaza si segmentul mediu si mediu-superior, iar preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 85.000 de euro. Locatia pe care am ales-o este, la fel ca in cazul tuturor dezvoltarilor noastre, cea mai buna pe care o poate oferi zona respectiva, cu acces rapid la toate serviciile necesare. Prin toate avantajele pe care le ofera, aceasta locatie reprezinta noul pol important al zonei de nord a Bucurestiului”, spune Beatrice Dumitrascu, CEO Residential Division One United Properties.
One Lake District va avea o suprafata totala construita de peste 250 de mii de metri patrati si va fi construit in trei faze de dezvoltare, fiind estimat a fi livrat la finalul anului 2026.
 
hiltiTERAPLASTVideoConfAC-iulman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
FRONTALE
CELCO 2020
CDS
BALTIC
leviatan
viarom
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
rigips
strabag nivel 1
theda mar
Acvatot 2019
leviatan
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023