Agenda Constructiilor
Joi, 01 Decembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - PITESTI: A fost finalizat SF pentru constructia noului stadion “Nicolae Dobrin”
PITESTI: A fost finalizat SF pentru constructia noului stadion “Nicolae Dobrin”
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 28 Sep 2022 11:32
Studiul de Fezabilitate necesar constructiei noului stadion “Nicolae Dobrin” din Pitesti a fost finalizat si prezentat Consiliului Local. Arena, estimata la circa 100 de milioane de euro, va avea circa 15.200 de locuri si va fi construita pe amplasamentul actualului stadion, prin intermediul Companiei Nationale de Investitii. In continuare, urmeaza ca indicatorii tehnico-economici ai investitiei sa fie aprobati, dupa care se va putea organiza licitatia pentru atribuirea contractului de executie.
Stadionul “Nicolae Dobrin” va va fi incadrat in categoria UEFA 4, pe care se vor putea desfasura inclusiv meciuri internationale (Champions League, Europa League, Campionatele Europene). Suprafata terenului de joc va fi mixta (hybrid grass), iar sistemul de iluminare a fatadei se va realiza cu LED si va permite iluminarea arhitectonica a stadionului in culorile alb-violet. Printre dotari se vor regasi: sala de forta de minimum 500 mp, doua sali pentru sauna, sala de recuperare, cabinet medical, cabinet antidoping, tribune cu locuri individuale structurate pe sectoare si inele, locuri pentru spectatorii cu handicap locomotor si insotitorii acestora, foaier de primire cu garderobe si puncte comerciale, sala de antrenament multifunctionala, spatii dedicate mass-media, loje destinate VIP, spatii de alimentatie publica, sali de conferinta, birouri etc.
Studiul de Fezabilitate a fost realizat de asocierea Tecon (lider) - Popp & Asociatii - Sam Proiect Grup, avand ca subcontractanti companiile MC General Construct Engineering si BB & Asociatii Design. 
 
 
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
FRONTALE
viarom
Acvatot 2019
hilti
BMI_Icopal
leviatan
Ubitech
CELCO 2020

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu