Agenda Constructiilor
Marti, 26 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Info-Santiere - PRIMA Development construieste Core Timpuri Noi, proiect de 20 milioane euro
PRIMA Development construieste Core Timpuri Noi, proiect de 20 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 11 Mai 2020 12:03
Prima Development Group, dezvoltatorul proiectului Boemia Apartments din zona Piata Unirii, a inceput constructia celui mai nou proiect rezidential din zona Timpuri Noi, ce insumeaza 226 de apartamente, 250 de locuri de parcare si spatii comerciale. Investitia totala in acest ansamblu se ridica la peste 20 de milioane de Euro, proiectul urmand sa fie finalizat in luna Decembrie a anului viitor.
Proiectul se va numi Core Timpuri Noi si aduce o serie de facilitati moderne, noutatea fiind sistemele smart home din fiecare apartament sau statiile de incarcare autoturisme electrice si hibrid in parcarea exterioara si in cea subterana.
« In contextul actual, oamenii vor fi mult mai atenti cand aleg sa cumpere o locuinta. Din perspectiva dezvoltatorilor, acest lucru inseamna adoptarea unei strategii de business avand ca punct central clientul si nevoile acestuia. Credem ca dezvoltatorii seriosi, care pun pe primul loc calitatea constructiei si nevoile clientilor, nu vor avea probleme in ceea ce priveste vanzarile in perioada urmatoare. » a declarat Andrei Moanta, CEO Prima Development Group.
Vanzarile au inceput in luna martie a acestui an, fiind realizate in colaborare cu compania de consultanta imobiliara, The Concept.
« Zona Timpuri Noi a beneficiat dintotdeauna de o cerere crescuta de spatii locative. Investitiile din zona de business nou creata contribuie si mai mult la aceasta crestere, in special in randul profesionistilor din companiile relocate in zona si a antreprenorilor, care doresc sa fie conectati la acest nou pol de dezvoltare urbana. Mai mult decat atat, facilitati precum spatiile comerciale de la parter, terasele spatioase si apartamentele cu birou, aduc un plus valoare proiectului, in special in contextul actual, cand observam o crestere semnificativa a numarului celor care isi doresc sa lucreze de acasa.» a declarat Claudia Tudor, Sales Manager – Central in cadrul The Concept.
Ansamblul CORE Timpuri Noi este situat pe Str. Foisorului, cu acces rapid catre noul pol de birouri din zona, dar si catre Bucuresti Mall si Parcul Tineretului.
Prima Development Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori pe piata locala, construind pana acum peste 2500 de apartamente in Bucuresti si Oradea. Totodata, dezvoltatorul pregateste un nou proiect de peste 1000 de apartamente, amplasate pe un teren de 5 hectare cu deschidere catre lac, in zona Sisesti din Capitala, autorizatia de construire fiind asteptata la pana finalul acestui an.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulelmas_1octCOVID-19AUTODESKALLPLAN
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
hilti
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere