Agenda Constructiilor
Sambata, 10 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - QUARTZ Residence: Lucrari in grafic, la proiectul de 11 milioane euro din zona Obor
QUARTZ Residence: Lucrari in grafic, la proiectul de 11 milioane euro din zona Obor
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 15 Iul 2022 10:22
Quartz Residence, compania dezvoltatoare a ansamblului rezidential cu acelasi nume, din estul Capitalei, anunta atingerea unui grad de vanzari de 50% pentru cele 152 de apartamente disponibile in cadrul proiectului. Lucrarile de constructie au inceput la jumatatea lunii ianuarie a anului in curs, iar termenul estimat de livrare este martie 2023.
Situat in zona Pantelimon, mai exact pe strada Baicului, nr. 31, in apropiere de Gara Obor, complexul reprezinta o investitie 100% autohtona, derulata de trei antreprenori cu experienta in constructii rezidentiale: Adriana Butulan, Maria-Tatiana Radu si Marian Costache. Valoarea estimata a investitiei se ridica la 11 milioane de euro, din care in procesul de dezvoltare au fost absorbite deja fonduri in valoare de 3 milioane de euro.
„Dupa experienta acumulata in zona de sud a Bucurestiului, fondatorii Quartz Residence au dorit sa-si asume o noua provocare, prin implementarea unui concept deosebit intr-o zona a Capitalei in care oferta rezidentiala noua este, practic, inexistenta – in ciuda faptului ca beneficiaza de accesul facil catre centru si este bine deservita de mijloacele de transport in comun.” Andreea Tihulca, Sales Manager Quartz Residence
Ansamblul Quartz Residence este compus din doua blocuri structurate pe D-P+8E+9Retras, mixul de apartamente fiind bine adaptat cererii existente in piata in momentul de fata. Astfel, cele mai numeroase sunt locuintele cu trei camere (un total de 64 de unitati), urmate de cele cu doua camere (48 de unitati), de cele monocamerale (un total de 32, divizate intre 16 garsoniere si 16 studiouri), apoi de 4 apartamente cu 4 camere si, respectiv, 4 penthouse-uri.
In functie de nevoi si bugetul pe care il au la dispozitie, cumparatorii pot alege intre modele variate de apartamente, ca dimensiuni si compartimentari. Raportat la stocul locativ disponibil spre vanzare in momentul de fata, suprafetele pornesc de la 42,6 metri patrati pentru locuintele monocamerale, de la 62,9 metri patrati pentru cele bicamerale, de la 79 de metri patrati pentru cele tricamerale si, respectiv, de la 146,9 metri patrati pentru penthouse-uri. Preturile de achizitie, pe de alta parte, incep de la 63.900 de euro pentru unitatile cu o camera, de la 94.000 de euro pentru cele cu doua camere si, respectiv, de la 118.000 de euro pentru cele cu trei camere.
„Quartz Residence include apartamente spatioase, compartimentate modern, cu spatii vitrate ample, finisaje premium si dotari de calitate superioara, dintre care mentionam doar sistemul de incalzire prin pardoseala. Pe langa nevoia de spatii locative mai mari, ne-am dorit sa satisfacem o cerinta a consumatorilor amplificata de pandemie, anume posibilitatea de a petrece timp in aer liber, pe cat posibil in natura - acesta este motivul pentru care am prevazut terase generoase pentru toate unitatile locative si am integrat in proiect o gradina privata, de peste 2.200 de metri patrati, conceputa ca un loc perfect de relaxare pentru viitorii rezidenti.” Georgiana Costache, Project Manager Quartz Residence
In afara de gradina privata si locurile de joaca pentru copii, ansamblul dispune, la capitolul facilitati, si de 156 de locuri de parcare, ce sunt amplasate atat suprateran, cat si subteran. De asemenea, pentru a veni in completarea spatiilor de depozitare luate in calcul in procesul de proiectare a fiecarui apartament, viitorii proprietari au si posibilitatea de a achizitiona cate o boxa, in suprafata de 3,5 metri patrati, acestea fiind distribuite pe fiecare etaj, de la 1 la 8.
 
ALLBIMman and machinehiltiVideoConfAC-iulvailant
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
grundfos
BALTIC
viarom
theda mar
Ubitech
leviatan
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
MAKITA
CDS
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023