Agenda Constructiilor
Marti, 05 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - SCALLIER: Finantare de 8 milioane euro pentru constructia Funshop Park Turda
SCALLIER: Finantare de 8 milioane euro pentru constructia Funshop Park Turda
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 02 Mai 2022 09:00
OTP Bank Romania continua sa sprijine economia locala si sectorul de retail prin finantarea unor proiecte solide, care contribuie la dezvoltarea comunitatii si au un impact redus asupra mediului, si acorda o finantare de 8 milioane de euro companiei de investitii imobiliare in retail, Scallier, pentru constructia parcului comercial Funshop Park Turda.
Proiectul de retail Funshop Park Turda, dezvoltat de Scallier, va pune la dispozitia viitorilor chiriasi circa 9.000 metri patrati de spatii comerciale, construite pe un teren cu o suprafata de 24.000 mp, iar galeria de retail va include aproximativ 18 magazine si minimum 270 de locuri de parcare.
De asemenea, OTP Bank Romania a finantat si dezvoltarea Funshop Park Focsani, inaugurat anul trecut, al doilea proiect de retail al Scallier in Romania dupa finalizarea parcului comercial din Rosiori de Vede, pe care l-a inaugurat in 2021.
“Prin acest proiect interesant de retail marcam o noua etapa a parteneriatului cu Scallier la nivel local. Acest tip de proiect demonstreaza un model de business durabil si adaptat timpurilor actuale, care aduce retailul modern si sigur in orase active de dimensiuni medii, precum Turda, si denota foarte multa grija in ceea ce priveste impactul de mediu asupra comunitatii. Hotararea Scallier de a dezvolta un standard verde de parc de retail, impreuna cu buna pozitionare si mixul de chiriasi internationali, ne-au oferit oportunitatea de a ne implica si de a sustine acest proiect, pentru a contribui la dezvoltarea retailului local”, a declarat Gyula Fatér, CEO al OTP Bank Romania. 
„Apreciem angajamentul OTP Bank Romania fata de dezvoltarea activitatii noastre locale. Colaborarea cu parteneri care au o asemenea reputatie bine stabilita ne motiveaza sa realizam proiecte de investitii de calitate, care, pe langa atingerea obiectivelor de business urmarite, sprijina si comunitatile locale. Dezvoltam in mod activ noi proiecte si cautam noi oportunitati de investitii pe piata din Romania, prin urmare speram sa dezvoltam acest parteneriat printr-o noua dezvoltarea imobiliara”, a declarat Wojciech Jurga, Managing Partner al Scallier.
OTP Bank este implicata in finantarea companiilor locale, continua sa sprijine modele de afaceri durabile care se adapteaza la conditiile in continua evolutie si este un partener dedicat in finantarea dezvoltarilor imobiliare comerciale care respecta mediul inconjurator. Parcul de retail din Turda va fi certificat prin standardul international de evaluare ecologica BREEAM, asemenea tuturor proiectelor dezvoltate de Scallier in Romania.
Parcul de retail Funshop Pak Turda va fi dat in folosinta la finalul celui de-al treilea trimestru al anului. In prezent nu exista alte proiecte moderne de retail in Turda, iar alaturi de hypermarketul Kaufland, care va functiona ca ancora pentru proiectul comercial, noul parc va deveni un punct de reper al orasului. Printre chiriasi se numara Tedi, Hervis Sports, New Yorker, DM, Flanco, Animax, KIK sau Noriel.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
Acvatot 2019
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
viarom
hilti
leviatan
rigips
CELCO 2020
hidroplasto
strabag nivel 1
FRONTALE
MAKITA
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere