Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - Silk District Iasi: Constructia primelor 4 cladiri incepe in luna septembrie 2021
Silk District Iasi: Constructia primelor 4 cladiri incepe in luna septembrie 2021
Info-Santiere Publicat de AG&F 03 Sep 2021 06:15
Prime Kapital a obtinut autorizatia de construire pentru prima faza a proiectului Silk District Iasi. Lucrările de demolare ale platformei industriale au fost demarate în luna august a.c., constructia primelor cladiri urmand sa inceapa luna aceasta, simultan cu executia infrastructurii, a cailor de acces si a spatiilor verzi.
Obiectivul, amplasat pe un teren de aproximativ 10 hectare, va include imobile rezidentiale, spatii de birouri si zone de agrement. Cele 315 de apartamentele din prima etapa includ studiouri duble, apartamente cu 2, 3 si 4 camere si unitati de tip duplex sau penthouse.
Cladirile de birouri vor avea un design modern, prietenos cu mediul, integrand cerintele pietei de dupa pandemia Covid-19, cerinte precum: regim de inaltime mai mic, spatii de lucru intinse, iluminate natural şi bine aerisite, retele de lifturi de mare viteza gandite astfel incat timpul mediu de aşteptare sa fie de 30 de secunde si posibilitatea de a mentine distantarea sociala. Totodata, fiecare etaj poate fi compartimentat in spatii de birouri de la doar 250 m2 pana la 6000 m2, oferind flexibilitate pentru fiecare companie in ceea ce priveşte amenajarea spatiului inchiriat.
Cladirile rezidentiale pun la dispozitie peste 40 de variante unice de compartimentare ale apartamentelor, printre care unitati de tip duplex cu o priveliste spectaculara asupra orasului, apartamente concepute special pentru „work from home” sau unitati de tip „maisonette” la parter, cu gradini private si doua intrari.Toate apartamentele dispun de ferestre mari, balcoane sau terase spatioase, iar interiorul locuintelor beneficiaza de plafoane inalte, fara stalpi sau grinzi vizibile, ce permit o amenajare interioara functionala si estetica, oferind confort sporit viitorilor locatari.
„Atunci cand dezvoltam proiecte rezidentiale, tinem cont de importanta spatiului privat. În acest sens, proiectam apartamente spatioase si folosim cele mai inovative solutii, inca din faza de proiectare. Totodata, alegem sa lucram cu furnizori profesionisti, locali si internationali si folosim materiale si finisaje de calitate superioara”, a adaugat Maggie Kitshoff, Partener Prime Kapital.
Termenul estimativ pentru finalizarea primelor cladiri este finalul anului 2022.
 
hiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
noark
Acvatot 2019
quadratum
concelex
leviatan
viarom
MAKITA
CDS
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
ness project

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander