Agenda Constructiilor
Sambata, 28 Martie 2020
 
Home - Stiri - Info-Santiere - SLATINA: 250 de milioane lei pentru lucrari de reabilitarea a 312 blocuri de locuinte
SLATINA: 250 de milioane lei pentru lucrari de reabilitarea a 312 blocuri de locuinte
Info-Santiere Publicat de AG&F 09 Oct 2019 06:00
Autoritatea contractanta Municipiul Slatina (Primaria municipiului Slatina) organizeaza o licitatie deschisa, cu o valoare totala estimata de 252.100.000 de lei, pentru atribuirea unui acord-cadru ce vizeaza executia unor lucrari de izolare termica (avand codul CPV 45321000-3), in cadrul proiectului denumit „Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei la blocurile de locuit din municipiul Slatina”.
Astfel, ofertantii interesati sa-si adjudece acest proiect trebuie sa faca dovada ca au capacitatea de a realiza in totalitate obiectul viitorului acord-cadru, impartit in trei loturi. Dupa cum precizeaza autoritatea contractanta, se vor executa lucrari de interventie asupra imobilelor cu destinatie de locuinta, avand ca scop reabilitarea termica a cladirilor de locuit multietajate din municipiul Slatina. Lucrarile de interventie sunt de tipul celor prevazute la art. 4, alin. (1), lit. a), din OUG nr. 18/2009, respectiv lucrari de reabilitare termica a anvelopei. De asemenea se vor executa si lucrari conexe. Prin acordul-cadru se vor executa lucrari de reabilitare termica a blocurilor de locuinte in termen de 48 luni. Acordul-cadru va fi impartit in trei loturi, insa executarea lucrarilor se va initia simultan, pentru mai multe contracte subsecvente. Numarul estimat de blocuri pentru lotul 1 este de 75 imobile, numarul estimat de blocuri pentru lotul 2 este de 107 imobile, iar numarul estimat de blocuri pentru lotul 3 este de 130 imobile.
In cazul in care anumite obiective/blocuri vor face obiectul unor contracte de finantare, lucrarile ce fac obiectul acordului-cadru pentru obiectivele in cauza vor fi realizate in baza contractelor atribuite de autoritatea contractanta (cu finantare europeana).
Realizarea lucrarilor de interventie prevazute are ca scop cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte, astfel incat nivelul optim din punctul de vedere al costurilor acestor lucrari sa se situeze in intervalul nivelurilor de performanta in care analiza cost-beneficiu calculata pe durata normata de functionare este pozitiva. Pentru incalzirea locuintelor, consumul anual specific de energie calculat pentru incalzire se va situa sub 100 kWh/mp arie utila, in conditii de eficienta economica.
Autoritatea contractanta mai informeaza ca. in masura in care solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare au fost adresate in termenul prevazut in anuntul de participare, respectiv cu 23 zile inainte de data-limita de depunere a ofertelor, raspunsul autoritatii contractante la aceste solicitari va fi transmis in a 10 zi inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
Data-limita de depunere a ofertelor la aceasta procedura este 11 noiembrie 2019, ora 15:00, iar acordul-cadru se va incheia cu maximum trei operatori economici, respectiv cate unul pentru fiecare lot in parte, intrucat s-a stabilit ca un ofertant isi poate adjudeca un sigur lot, acestea avand valori contractuale cuprinse intre 81,5 milioane de lei si putin peste 87 milioane de lei. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19TeraSteelALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere