Agenda Constructiilor
Marti, 15 Iunie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - Speedwell: Autorizatie de construire pentru The Ivy, ansamblul cu 10 cladiri P+6E
Speedwell: Autorizatie de construire pentru The Ivy, ansamblul cu 10 cladiri P+6E
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 16 Sep 2020 13:22
Speedwell a obtinut autorizatia de construire pentru The Ivy, ansamblul rezidential localizat in Baneasa, Bucuresti. Lucrarile de constructie vor demara cu Faza 1, aceasta incluzand 228 de apartamente, asa cum este prevazut in autorizatia obtinuta. De la lansarea vanzarilor, in luna februarie a acestui an, 45% din stocul disponibil a fost vandut.
The Ivy ofera un total de 800 de unitati, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 si 4 camere, amplasate in 10 cladiri cu un regim de inaltime de P + 6, construite pe un teren de 5 hectare.
Localizat in nordul Bucurestiului, pe Strada Jandarmeriei, in apropierea padurii Baneasa, proiectul beneficiaza de o conexiune rapida si acces facil catre centrul orasului, zonele de business si Aeroportul International Henri Coanda.
Ansamblul a fost proiectat pentru a obtine certificarea BREEAM Excellent, contribuind la sanatatea si confortul locuitorilor prin construirea de cladiri sustenabile care protejeaza resursele naturale - un principiu esential pentru toate dezvoltarile Speedwell. Mai mult, rezidentii ansamblului vor avea acces la o varietate de facilitati concepute pentru un stil de viata modern: restaurant, piscina, gradinita, centru de fitness si magazine.
Speedwell colaboreaza cu divizia de rezidential a companiei de consultanta imobiliara Knight Frank Romania pentru vanzarea apartamentelor.
The Ivy este al doilea proiect Speedwell care a obtinut recent autorizatia de construire in aceeasi zona, primul fiind cladirea de birouri MIRO. Compania a creat un concept prin care viata personala si cea profesionala se intalnesc prin dezvoltarea proiectului MIRO, situat la distanta de mers pe jos de The Ivy. Acesta pune la dispozitia chiriasilor spatii de birouri clasa A cu rating BREEAM Excellent, certificare WELL si diverse facilitati.
“Obtinerea autorizatiei de construire marcheaza o etapa importanta in evolutia proiectului, avand in vedere faptul ca ne apropiem de transformarea conceptului in realitate. Ne bucuram sa vedem un interes atat de mare pentru The Ivy. Suntem convinsi ca designul conceptului alaturi de nivelul ridicat de calitate a vietii vor crea o comunitate puternica si dinamica.” a declarat Didier Balcaen, CEO si Co-Fondator Speedwell.
Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte in Romania, incluzand Record Park in Cluj-Napoca, Triama Residence in Bucuresti, Paltim in Timisoara si Riverside City in Ramnicu-Valcea, alaturi de cele doua proiecte din nordul capitalei, mentionate mai sus.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulgamma_2021TERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
CELCO 2020
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
rigips
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere