Agenda Constructiilor
Marti, 18 Ianuarie 2022
ALLBIM
Home - Stiri - Info-Santiere - TULCEA: Incep lucrarile de constructii la noua sala de sport cu 4.000 de locuri
TULCEA: Incep lucrarile de constructii la noua sala de sport cu 4.000 de locuri
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 13 Ian 2022 11:56
Consiliul Judetean Tulcea a predat amplasamentul investitiei care urmeaza a se concretiza intr-una dintre cele mai performante sali de sport din tara, si-anume sala polivalenta din municipiu.
La scurt timp dupa semnarea documentelor, vor fi demarate lucrarile de constructie finantate de Compania Nationala de Investitii, valoarea investitiei ridicandu-se la aproximativ 120 de milioane de lei (cu TVA).
Conform proiectului, este vorba despre constructia unei sali de sport cu peste 4.000 de locuri, care va respecta standardele impuse la nivel european. Noua constructie va consta dintr-un singur corp ce va ingloba atat spatiile pentru spectatori, cat si vestiarele si spatiile pentru presa, toate dispuse in jurul incintei de joc.
Amprenta la sol a obiectivului va fi de 4.750 mp. Sala va avea un teren principal de evolutie - in mijlocul cladirii, la cota O - inconjurat de tribune pentru spectatori - si un teren de antrenament in subsolul cladirii, sub amprenta terenului principal. Ambele terenuri sunt prevazute sa includa o suprafata de joc pentru handbal la dimensiuni oficiale cu garda minima de 2 metri la terenul de antrenament si de 3 metri la terenul principal. Incinta asigura dimensiunea necesara si pentru restul disciplinelor ce au suprafete de evolutie mai mici.
Aceasta noua incinta va avea spatii pentru antrenament (sali de forta, sali de aruncari), insotite de grupuri sanitare pe nivel, sala pentru conferinte de presa, cu anexe, o parcare pentru 78 vehicule.
Investitia aduce imbunatatiri majore ce pot da impulsul necesar pentru cresterea numarului de cluburi sportive si de sportivi afiliati acestora.
Existenta unei a doua sali pentru antrenamente disponibila in regim neintrerupt face ca in cladire sa se poata desfasura simultan doua activitati sportive distincte.
Prezenta salii de antrenament permite cluburilor sportive sa-si desfasoare programului normal de antrenament, ceea ce ar favoriza desfasurarea simultana si a evenimentelor non - sportive.
 
TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
CELCO 2020
Ubitech
leviatan
rigips
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT
hilti
hidroplasto
viarom
Acvatot 2019
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
econet
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere