Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - INGERSOLL RAND: Cifra de afaceri de 14 miliarde USD, pentru 2012
INGERSOLL RAND: Cifra de afaceri de 14 miliarde USD, pentru 2012
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Iul 2012 13:17
Holdingul irlandez Ingersoll Rand - unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de sisteme HVAC, detinand marcile Trane si Thermo King - a comunicat, pentru trimestrul al doilea din 2012, o cifra de afaceri de 3,82 miliarde USD, in scadere cu 7% fata de perioada similara din 2011. Rata profitului aferenta acestui interval a fost de 12,5%, ceea ce a dus la obtinerea unor venituri nete de 365,8 milioane USD. Incasarile aferente solutiilor de climatizare au cumulat 1,96 miliarde USD, reprezentand o contractie de 13% (daca se exclud rezultatele obtinute de divizia Hussmann, diminuarea a fost de 1%, iar in cazul in care este ignorat efectul cursului de schimb valutar, pe acest segment au fost consemnate cresteri de 2%). In ceea ce priveste sectorul produselor HVAC pentru uz rezidential, livrarile au totalizat 653 milioane USD, ceea ce se traduce printr-o crestere de 3%. Previziunile pe termen scurt indica o distributie profund neuniforma a cererii de produse specifice, pentru regiunea SUA fiind totusi estimata o crestere organica sustinuta. Pe pietele din Asia si America Latina trendul se va mentine ascendent, insa va avea o panta mult mai scazuta in raport cu anii anteriori. Singura zona in care sunt previzibile deprecieri ale situatiei actuale este Europa de Vest. In aceste conditii, este de asteptat ca vanzarile din 2012 sa cumuleze peste 14 miliarde USD, ceea ce ar putea duce la obtinerea unui flux de numerar de 1,1 miliarde USD. Pentru informatii suplimentare, www.ingersollrand.com 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
ness project
concelex
Arduro
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
strabag nivel 1
siniat
Acvatot 2019
viarom
quadratum
rigips
BogArt
leviatan
noark
EDIT-Structural
MAKITA
theda mar
CDS
ERBASU CONSTRUCT
konsent
SSAB

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander