Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - SUPERLIT: Afaceri de peste doua milioane de euro, derulate in trimestrul I
SUPERLIT: Afaceri de peste doua milioane de euro, derulate in trimestrul I
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 26 Iul 2011 11:59
Piata autohtona de tubulaturi, tevi si fitinguri va inregistra o usoara crestere in 2011 fata de anul anterior, ajungand la un nivel apropiat de cel din 2009, potrivit opiniei lui Bogdan Nitu, director general al companiei Superlit. In ultimii ani, reprezentantul firmei a observat o modificare a exigentelor clientilor, acestia indreptandu-se catre achizitia de produse performante. Din cauza calitatii inferioare a unor sisteme de imbinare care au generat mari probleme in anii anteriori (mai ales cele fabricate in Arabia Saudita sau Turcia), antreprenorii au inceput sa renunte la importuri ieftine, in favoarea produselor fabricate in Romania.
 
Bogdan Nitu, director general al companiei Superlit: "In ceea ce priveste sectorul energiilor regenerabile, anul trecut am consemnat o crestere a livrarilor de materiale utilizate pentru constructia de hidrocentrale, trend care a continuat si in primele luni ale acestui an. In prezent, ne concentram circa 80% din activitate pe executia unor asemenea sisteme, in conditiile in care energia regenerabila devine tot mai utilizata, in detrimentul celei conventionale. Investitiile in hidrocentrale si demararea unor noi programe finantate de Uniunea Europeana prin POS Mediu, pentru extinderea / reabilitarea sistemelor de canalizare si alimentare cu apa, creeaza perspective pozitive pentru dezvoltarea viitoare a companiei noastre. Totusi, din punct de vedere financiar, nu putem, inca, sa estimam evolutia vanzarilor in 2011. Totusi, in primele trei luni ale anului in curs, am obtinut o cifra de afaceri de peste doua milioane de euro, premisele fiind incurajatoare din aceasta perspectiva. Principalul produs pe care il furnizam in Romania este reprezentat de sistemele de conducte si accesorii din PAFSIN (GRP) - poliester armat cu fibre de sticla si insertie de nisip (GRP - Glass Reinforced Pipes). Acestea sunt utilizate cu precadere in realizarea aductiunilor de apa pentru hidrocentrale, a sistemelor de canalizare / alimentare cu apa, a rezervoarelor de levigat pentru centrele ecologice de colectare a deseurilor, a canalelor de irigatii si a unor lucrari specifice infrastructurii de transport. In perioada urmatoare, avem in vedere continuarea dezvoltarii la nivel national a companiei, dublarea capacitatii de productie a fabricii din Buzau (prin punerea in functiune a unei noi linii de fabricare a conductelor prin tehnologie centrifuga) si extinderea catre UE, prin cresterea exporturilor".
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
ness project
quadratum
leviatan
noark
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
siniat
BogArt
Ubitech
viarom
konsent
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CDS
SSAB
theda mar
EDIT-Structural
rigips

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander