Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - SUPERLIT estimeaza depasirea cifrei de afaceri de 14 milioane de euro in acest an
SUPERLIT estimeaza depasirea cifrei de afaceri de 14 milioane de euro in acest an
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 03 Mai 2012 08:07

Daca ritmul vanzarilor inregistrat in primul trimestru al anului in curs se va mentine, conducerea companiei Superlit Romania estimeaza ca pana la finele lui 2012 va depasi cifra de afaceri de 14 milioane de euro inregistrata in 2011. Societatea comercializeaza exclusiv conducte si accesorii realizate din PAFSIN (poliester armat cu fire de sticla si insertie de nisip), iar proiectele in care este implicata se deruleaza in mod uniform pe intregul teritoriu al Romaniei.

 

Bogdan Nitu, director general al Superlit Romania: "Dupa cum am prevazut initial, anul trecut a fost confirmata tendinta de usoara crestere in domeniul tubulaturii, generata in principal de proiectele finantate prin Programul Operational Sectorial (POS) – Mediu. Speram ca acest trend sa se mentina si in acest an. Compania noastra furnizeaza sisteme pentru trei segmente de piata, fiecare avand o pondere semnificativa in cifra de afaceri, respectiv: canalizare/alimentare cu apa, microhidrocentrale si irigatii. Un factor negativ observat pe plan intern in ultimul timp este reprezentat de incurajarea utilizarii unor produse de calitate inferioara, fabricate in afara Uniunii Europene, precum si de limitarea competitiei prin impunerea de catre beneficiar a unor caracteristici tehnice specifice unui singur furnizor. Afectarea concurentei in etapa de selectie are, insa, consecinte grave pe termen lung pentru beneficiar, cum ar fi, printre altele, aparitia unor cheltuieli suplimentare in fazele ulterioare ale implementarii proiectului, prin reparatii sau inlocuiri de echipamente. Pentru perioada urmatoare nu anticipam o crestere spectaculoasa a pietei de conducte si accesorii, insa, pe termen mediu si lung, ne dorim o dezvoltare moderata, in corelatie directa cu evolutia economica a tarii noastre si a intregului spatiu european.

 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
SSAB
BogArt
SIGM
noark
Ubitech
Acvatot 2019
theda mar
CDS
MAKITA
strabag nivel 1
quadratum
viarom
Arduro
leviatan
concelex
rigips
ness project
ERBASU CONSTRUCT
siniat
CONCEPT STRUCTURE
konsent

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander