Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - ARA: Ilie Vlaicu, de la Aquatim, este noul presedinte al Asociatiei Romane a Apei
ARA: Ilie Vlaicu, de la Aquatim, este noul presedinte al Asociatiei Romane a Apei
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 09 Mar 2021 11:46
Adunarea Generala a Asociatiei Romane a Apei (ARA) si-a ales miercuri, 27 ianuarie 2021, prin votul majoritatii membrilor sai, noul presedinte, in persoana domnului dr. ing. Ilie Vlaicu, directorul general al companiei de apa Aquatim SA, din Timisoara.
Numirea in aceasta functie este o recunoastere si o apreciere a rezultatelor obtinute de catre domnul Ilie Vlaicu in ultimii opt ani, in calitate de prim-vicepresedinte al ARA si a activitatii depuse la conducerea Aquatim timp de peste 21 de ani.
"ARA este una dintre asociatiile importante si puternice din Romania, fiindca ii are ca membri atat pe toti marii furnizori de apa potabila din tara noastra, cat si pe principalii actori din industria apei. Sunt onorat ca am fost ales in aceasta functie, care inseamna si punerea in practica, in urmatorii ani, a planului de management si reformare a ARA, cu care mi-am sustinut candidatura. Planul propus a cantarit in decizia colegilor mei din ARA, decizie care a mai fost influentata, cred, si de faptul ca Aquatim este, de ani buni, in topul performantelor financiare si tehnice ale societatilor de alimentare cu apa si canalizare din Romania. Industria apei este in plina expansiune, iar Asociatia Romana a Apei are un rol hotarator in acest context, pe care si-l va asuma si-l va juca", afirma presedintele ARA, Ilie Vlaicu.
Asociatia Romana a Apei reuneste profesionistii din domeniul apei, experti in cercetare, practica, reglementare, consultanta si productie, importatori de echipamente si tehnologii de profil, precum si 47 de operatori ai serviciului de alimentare cu apa si de canalizare din Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
siniat
SIGM
ness project
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
EDIT-Structural
MAKITA
CDS
strabag nivel 1
Arduro
Ubitech
viarom
SSAB
noark
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
konsent
Acvatot 2019
leviatan
theda mar
concelex

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander