Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - ARISTON THERMO: Premise bune pentru dezvoltarea afacerilor in acest an
ARISTON THERMO: Premise bune pentru dezvoltarea afacerilor in acest an
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 05 Mar 2014 14:57
Vanzarile realizate de Ariston Thermo Romania, lider al pietei locale de centrale termice, in primele doua luni ale anului creeaza premisele unui exercitiu financiar mai bun pentru afacerile companiei si pentru dezvoltarea pietei. "Este, insa, foarte greu de estimat in acest moment care va fi evolutia pietei in 2014, acest lucru fiind strans legat de situatia CET-urilor din tara, de facturile la caldura pe care le va plati populatia in aceasta iarna si de subventiile care vor mai fi acordate. Nu trebuie insa neglijat faptul ca 2014 este un an electoral si ca in aceasta iarna primariile locale vor depune eforturi pentru a sustine subventia la incalzire", a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager al Ariston Thermo Romania. Potrivit estimarilor firmei, ponderea centralelor termice in condensare la totalul vanzarilor se va majora in acest an, ceea ce indica o crestere a interesului beneficiarilor pentru tehnologii noi, cu eficienta sporita si preturi reduse. La nivel de grup, investitiile in cercetare se concentreaza pe dezvoltarea unor noi game de produse ce inglobeaza cele mai recente tehnologii din domeniu in conditiile reducerii consumului de energie. Ariston Thermo Group are ca target la nivel mondial, pana in 2020, realizarea a 80% din cifra de afaceri din vanzarea de produse performante energetic. Managerul Ariston Thermo Romania estimeaza ca si in acest an peste jumatate din vanzarile de centrale termice livrate pe plan local vor fi pentru dotarea locuintelor debransate de la sistemul centralizat de incalzire, adresandu-se segmentului de inlocuiri sau celui al locuintelor individuale si proiectelor rezidentiale noi. "In ultima perioada am observat o cerere in crestere pe segmentul de centrale termice in condensare, trend care estimam ca se va mentine si in intervalul urmator. Acest tip de centrale au un randament de pana la 108%, oferind o reducere a consumului de gaz de pana la 35%. Estimam o crestere a ponderii centralelor termice in condensare vandute pe piata locala si in acest an, nu numai datorita consumului redus si economiilor pe care le pot aduce pe termen lung, ci si gratie educarii populatiei cu privire la directivele europene care impun comercializarea exclusiva a acestui tip de produse incepand din septembrie 2015", a explicat Catalin Draguleanu.
***
Ariston Thermo Romania deruleaza afaceri anuale medii de circa 30 milioane de euro, livrarile realizandu-se prin intermediul a peste 300 de distribuitori autorizati, chiar si in cazul proiectelor rezidentiale. In 2013, business-ul companiei s-a situat la acelasi nivel ca si in 2012, atat din punct de vedere al cifrei de afaceri, cat si al cantitatilor comercializate. Astfel, in acest moment, circa 65% din vanzari sunt generate de centralele termice murale, 30% de boilerele electrice, diferenta revenind sistemelor solare, pompelor de caldura si aparatelor de aer conditionat. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
ness project
CDS
Acvatot 2019
siniat
Ubitech
strabag nivel 1
quadratum
theda mar
viarom
concelex
EDIT-Structural
MAKITA
rigips
leviatan
noark
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
BogArt

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander