Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - JETRUN: Crestere de 20% a business-ului, preconizata pe termen lung
JETRUN: Crestere de 20% a business-ului, preconizata pe termen lung
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 07 Nov 2014 08:06
Jetrun EnergoEco, furnizor de echipamente HVAC de inalta eficienta, estimeaza o crestere semnificativa a livrarilor catre cladiri comerciale si de birouri in 2015, in special datorita reluarii unor proiecte amanate in perioada recesiunii, ce au termene de finalizare anul viitor. Potrivit datelor companiei, livrarile adresate segmentului rezidential s-au stabilizat, tendinta estimata si in perioada urmatoare. "Am inregistrat o crestere semnificativa pe piata tehnologiei cogenerarii pe baza de gaz natural si biogaz, domeniu pentru care oferim o gama completa de solutii impreuna cu partenerul nostru, Wolf GmbH. Din pacate, acest sector va depinde, in continuare, de interventia statului, de legislatia in domeniul promovarii eficientei energetice si a productiei de energie din surse regenerabile. In ceea ce priveste segmentul solutiilor clasice HVAC, acesta si-a continuat trendul descendent, cu o presiune crescuta asupra preturilor", a declarat Adrian Moisa, directorul general al Jetrun.
In acest context al pietei, managerul companiei estimeaza vanzari in valoare totala de doua milioane de euro in 2014 la nivelul Jetrun, pe termen lung fiind preconizata o crestere solida si constanta de 20% a cifrei de afaceri. "Datorita ciclului indelungat de implementare si valorii mari a obiectivelor la care lucram, incasarile pot fluctua foarte mult de la un an la altul, in functie de intarzierea sau devansarea proiectelor derulate", a mai spus Adrian Moisa.
***
Jetrun EnergoEco este partenerul local al grupului german Wolf Heiztechnik si reprezentant exclusiv al Wolf GmbH pentru tehnologia cogenerarii pe baza de gaz natural si biogaz, insa comercializeaza o gama completa de produse, de la centrale termice si pompe de caldura la unitati de tratare a aerului, turnuri de racire, chillere si sisteme de cogenerare. Printre furnizorii firmei se afla, astfel, Hygromatik GmbH, Apen Group, Galletti - Italia, Teddington GmbH, Cabero GmbH, Maincor GmbH, RC Group, Smartd si Mita - Italia. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
CDS
theda mar
siniat
strabag nivel 1
Ubitech
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
ness project
EDIT-Structural
rigips
konsent
CONCEPT STRUCTURE
noark
quadratum
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander