Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - WILO: Tehnologia de ultima ora, unica solutie la toate provocarile actuale
WILO: Tehnologia de ultima ora, unica solutie la toate provocarile actuale
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Stelian DINCA 10 Mar 2023 12:43
Grupul Wilo, producator de top in domeniul pompelor si sistemelor de pompare pentru instalatiile de incalzire, climatizare si racire, alimentarii cu apa si evacuarii apei uzate, va fi prezent din nou la cel mai mare eveniment international dedicat sistemelor HVAC si industriilor conexe, in perioada 13-17 martie, alaturi de peste alti 2000 de participanti.
Expertii grupului tehnologic multinational vor prezenta solutii pentru cerintele de mediu sporite impuse industriei, precum si pentru punerea in functiune, operarea si intretinerea usoara a echipamentelor, in cadrul unui stand expozitional de 800 metri patrati.
 
Provocari actuale, un singur raspuns: transformarea digitala
Megatrendurile globale, precum deficitul energetic, lipsa de muncitori calificati si cresterea gradului de urbanizare reprezinta provocari majore in ceea ce priveste managementul cladirilor moderne: pe de o parte, numarul cladirilor extrem de automatizate este in crestere si, odata cu acesta, se inmultesc si solutiile pentru furnizarea, utilizarea si evacuarea apei; pe de alta parte, obiectivele statelor privind schimbarile climatice si deficitul de forta de munca specializata impun cerinte din ce in ce mai mari in designul echipamentelor tehnice pentru cladiri.
„Prezenta la un eveniment de amploarea si renumele ISH reprezinta pentru Wilo un privilegiu, dar mai ales o ocazie de a arata lumii ca transformarea digitala nu e doar un deziderat. E deja un fenomen care vine sa rezolve multe provocari ale momentului. De aceasta data, vom vedea cum provocarile actuale - criza energetica, deficitul de personal calificat si urbanizarea tot mai intensa - isi gasesc raspunsul in tehnologia de ultima ora. Echipa noastra va prezenta produse si sisteme inteligente si sustenabile, menite sa faca diferenta pe piata internationala de solutii pentru managementul cladirilor. Casele viitorului sunt deja aici”, declara Mariana Corlaci, Marketing Coordinator Mature Markets of Wilo & Marketing Manager Wilo Romania.
 
Eficienta energetica, motor al inovatiei
In calitate de furnizor de tehnologie activ la nivel international si pionier digital in industrie, Wilo va expune la Frankfurt solutii extrem de eficiente si deosebit de fiabile, care ajuta consultantii, instalatorii si operatorii sa depaseasca provocarile momentului in ceea ce priveste managementul cladirilor.
Printre acestea se numara pompa inteligenta cu etansare mecanica pentru utilizare in aplicatii de incalzire, climatizare si racire Wilo-Stratos GIGA2.0-I, sistemul de circulatie a apei reci Wilo-SiFresh cu monitorizarea continua a temperaturii si unitatea dedicata rezolvarii tuturor dificultatilor in materie de canalizare si ape reziduale Wilo-DrainLift SANI CUT-S, care combina un design compact cu fiabilitatea operationala maxima.
Pe langa solutiile si serviciile prezentate, compania va expune, pentru prima data la un asemenea eveniment, un model functional walk-in al proiectului sau pilot - centrala de hidrogen H2POWERPLANT. Instalatia consta in esenta din patru componente: o sursa de energie (regenerabila), un electrolizor, un rezervor de stocare a hidrogenului si o pila de combustie. Astfel, vizitatorii standului Wilo - E06, situat in sala 9.0 - vor avea ocazia de a vedea modul in care interactioneaza componentele in centrala electrica modulara si scalabila.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulman and machineALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
noark
FRONTALE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
Acvatot 2019
strabag nivel 1
grundfos
Ubitech
rigips
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica