Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ELECTROGLOBAL: Previziunile de crestere economica nu se concretizeaza inca
ELECTROGLOBAL: Previziunile de crestere economica nu se concretizeaza inca
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 27 Oct 2014 14:38
Piata locala a constructiilor industriale nu a inregistrat fluctuatii semnificative nici in 2014. Pentru anul viitor, conducerea companiei Electroglobal, unul dintre cei mai importanti furnizori nationali de echipamente electrice pentru uz industrial, estimeaza o noua stabilizare in domeniu. "Proiectele industriale si de infrastructura au continuat sa stagneze, astfel ca previziunile de crestere economica anuntate la inceputul anului in curs nu se regasesc deocamdata in industrie. Perspectivele de dezvoltare vor incepe sa se observe din momentul in care va exista o stimulare a consumului si a investitiilor. Totusi, in 2015 va continua cresterea substantiala a cererii de sisteme de iluminat pe baza de LED, datorita mai ales proiectelor de eficientizare energetica, precum si solutiilor de actionari electrice de turatie variabila", a declarat Radu Ciorba, directorul executiv al Electroglobal. Potrivit managerului, in acest an fondurile europene au reprezentat un sprijin real pentru economie. Absorbtia crescuta a acestora, concomitent cu masurile de simplificare si eficientizare implementate, au generat o majorare a investitiilor in cresterea performantei energetice. "Rezultatele pozitive obtinute in urma colaborarilor cu firme consacrate din domeniul industrial ne-au determinat sa ne mentinem interesul pentru aceste segmente, continuand sa oferim solutii pentru a deveni cel mai competitiv furnizor de echipamente electrice si suport tehnic din acest sector. In 2014 am colaborat, de asemenea, cu societati din domeniul materialelor de constructii, energiei, dar si cu beneficiari directi, precum integratorii de sisteme si instalatorii. Am efectuat lucrari si in domeniul automatizarilor si al tratarii apei potabile si, de asemenea, am executat tablouri electrice si de automatizare pentru liniile de fabricatie din cadrul industriei auto. Actionarile electrice cu turatie variabila au reprezentat unele din punctele noastre forte in 2014. Am instalat si pus in functiune convertizoare de frecventa si motoare de joasa si medie tensiune, cu puteri ce ating ordinul megawatilor. In functie de bugetele beneficiarilor, am oferit solutii viabile pentru pompe sau ventilatoare, extrudere sau mori", a explicat managerul Electroglobal.
In primele noua luni ale anului in curs, conducerea companiei a raportat o crestere cu 5% a vanzarilor fata de aceeasi perioada din 2013. Pentru anul anterior, cifra de afaceri a firmei s-a situat la 60,9 milioane de lei (circa 14 milioane de euro), iar la nivelul lui 2014 societatea si-a propus depasirea pragului de 15 milioane de euro. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
rigips
quadratum
concelex
konsent
Acvatot 2019
leviatan
EDIT-Structural
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
ness project
theda mar
siniat
strabag nivel 1
CDS
noark

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander