Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ELECTROMONTAJ: Afaceri de 70 milioane euro in 2021 si un nou CEO din 2022
ELECTROMONTAJ: Afaceri de 70 milioane euro in 2021 si un nou CEO din 2022
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 15 Apr 2022 15:18
Electromontaj, companie specializata in proiectarea, constructia si mentenanta retelelor de distributie a energiei electrice, l-a numit la conducere pe Ionut Adrian Tanasoaica. Managerul il inlocuieste pe Dumitru Corduneanu, care si-a incheiat mandatul prin retragerea din activitate, potrivit datelor companiei.
Numirea lui Ionut Tanasoaica, dupa doi ani in care a ocupat pozitia de Director General Adjunct in cadrul companiei, vine ca in continuarea unui proces de rebranding, care a stabilit noile directii de actiune si obiective ale Electromontaj SA. Compania deruleaza proiecte in Europa, Orientul Mijlociu si Africa si lucreaza la o strategie complexa de sustinere a procesului de tranzitie globala catre un viitor sustenabil, bazat pe electricitate.
Ionut Tanasoaica s-a alaturat grupului in 2020, ca Director Financiar, apoi, in scurt timp a devenit Director General Adjunct. Managerul a avut o contributie importanta la cifra de afaceri record a companiei din 2021, de 70 milioane de euro, prin livrarea de proiecte la cheie catre clientii strategici ai Electromontaj. Inainte de a se alatura grupului, a detinut mai multe pozitii cheie in companii de consultanta si telecomunicatii.
"Ma simt extrem de onorat sa preiau acest rol si sa duc mai departe succesul anilor precedenti alaturi de o echipa de oameni extraordinari. Vreau sa folosesc cel mai important atuu al nostru, capacitatea de a mixa experienta unica de peste 70 de ani in constructii-montaj in domeniul energetic, cu inovatia prezentului, pentru a sprijini un viitor electric. De asemenea, printre obiectivele mele ca CEO se numara extinderea businessului Electromontaj, digitalizarea companiei si dezvoltarea investitiilor in zona de productie si proiecte internationale. Totodata, ne vom dedica eforturile sa asiguram clientilor si partenerilor nostri cea mai buna experienta si calitate a serviciilor", a declarat Ionut Tanasoaica, noul CEO Electromontaj.
In cei peste 70 de activitate, grupul Electromontaj a proiectat si construit peste 400.000 km de linii aeriene de transport medie si inalta tensiune, 970 de substatii de 120-400 kV si 65.000 de substatii de pana la 63 kV. Compania a incheiat anul 2021 cu o cifra de afaceri de 70 de milioane de euro, avand peste 1.500 de angajati. Din grup fac parte si companiile Emfor Montaj, specializata in lucrari de fundatii, foraje si alte lucrari civile, si Iproeb, producator de cabluri, conductori, izolatori compoziti si alte echipamente electrice.
Grupul detine o fabrica de stalpi metalici zincati la Bucuresti, cu o capacitate de productie totala de 20.000 de tone pe an si o fabrica de cleme si armaturi in Campina cu o productie anuala de 750 tone de dispozitive si echipamente specifice tensiunii inalte, materializata in peste 890 de produse grupate in 22 de clase, folosite in special pentru lanturile de prindere conductor. De asemenea, prin Iproeb grupul detine doua fabrici in Bistrita, una de cabluri si conductori si una de automatizari si izolatori pentru cabluri. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
Acvatot 2019
viarom
CDS
MAKITA
leviatan
theda mar
noark
Ubitech
concelex
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
rigips
strabag nivel 1
ness project
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander