Agenda Constructiilor
Sambata, 19 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - LICITATIE de 25 milioane euro pentru achizitia de contoare electrice inteligente
LICITATIE de 25 milioane euro pentru achizitia de contoare electrice inteligente
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de AG&F 07 Iun 2019 06:05
Autoritatea contractanta Distributie Energie Oltenia SA - Craiova organizeaza o procedura competitiva cu negociere, cu o valoare totala estimata de 116.707.797 lei, pentru atribuirea unui contract sub forma de acord-cadru ce vizeaza achizitia de echipamente inteligente pentru masurarea energiei electrice (contoare si concentratoare de date).
Astfel, ofertantii interesati sa-si adjudece acest proiect trebuie sa faca dovada ca au furnizat in ultimii trei ani, catre companii din domeniul de energie electrica, minimum 400.000 contoare de energie electrica inteligente utilizand tehnologia de comunicatie PLC PRIME, la nivelul a maxim doua contracte pentru care rata de defect nu depaseste 0,5% anual. De asemenea, se va prezenta DUAE, la nivelul caruia trebuie precizate minimum urmatoarele informatii pentru fiecare contract invocat ca experienta similara: denumirea produselor (obiectul, cantitatea produselor livrate, tip contor, tehnologia de comunicatie, rata anuala de defect, numarul si data contractului), valoarea, data de inceput, data de sfarsit, beneficiarul. Informatiile prezentate se vor raporta doar la ultimii trei ani. Documentele justificative prin care se demonstreaza indeplinirea tuturor criteriilor de calificare si selectie in conformitate cu informatiile cuprinse in DUAE vor fi solicitate tuturor candidatilor selectati inainte de transmiterea invitatiei pentru etapa a doua a procedurii de atribuire.
Data-limita de depunere a cererilor de participare la aceasta procedura este 27 iunie 2019, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate – pret (componenta financiara conteaza in proportie de 70%, iar criteriile tehnice - garantia produselor livrate extinsa peste durata de 24 luni, respectiv modul PLC integrat in contor – in proportie de 20% si 10%). Desi se preconizeaza participarea a cel mult trei candidati, numarul estimat de operatori economici nu este limitativ. Entitatea contractanta nu doreste limitarea participantilor, iar in acest sens toti candidatii calificati vor fi invitati la negocieri. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Licente bimACADghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere