Agenda Constructiilor
Joi, 29 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - MENATWORK: Vanzari de corpuri de iluminat Almalux de 4 milioane de euro
MENATWORK: Vanzari de corpuri de iluminat Almalux de 4 milioane de euro
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 15 Nov 2017 09:07
In primele zece luni din 2017, vanzarile de echipamente electrice ale diviziei VEM Proiect Lighting din cadrul grupului Menatwork au inregistrat o crestere de 20% fata de perioada similara din 2016. Conducerea companiei estimeaza mentinerea acestei tendinte pana la finele anului in curs. "Aproximativ 70% din business-ul de iluminat al VEM Proiect Lighting din 2017 are la baza corpurile de iluminat Almalux. Restul activitatii noastre se concentreaza pe oferirea de solutii integrate de proiectare si implementare pentru iluminatul comercial, de birouri, institutii sau pentru spatii rezidentiale. Am reusit sa dezvoltam toate componentele care asigura un iluminat modern inteligent, de la productie, la proiectare si implementare, cu o serie de investitii in utilaje care s-au ridicat la peste 4 milioane de euro in 15 ani. La fel de important a fost si aportul celor 30 angajati cu ajutorul carora am dezvoltat si implementat tehnologii de ultima generatie la nivel mondial in productia de corpuri LED inteligente", a declarat Viorel Niculae, administratorul VEM Proiect Lighting.
Astfel, in fabrica Almalux din Popesti Leordeni cea mai mare parte a productiei este dedicata corpurilor de iluminat pe baza de LED, in prezent de pe liniile fabricii iesind peste 4.000 modele de aparate pentru iluminat. Doar din solutiile de iluminat Almalux, fabricate in Romania, VEM anticipeaza vanzari de 4 milioane de euro in 2018.
Pe langa productie, proiectare si implementare, o alta linie de business a diviziei este legata de brandul premium de aparataj terminal modular Vimar, pentru care compania este unic distribuitor pe piata din Romaniasi Republica Moldova.
Fabrica Almalux a fost infiintata in anul 2002, iar in urma cu opt ani a facut conversia catre tehnologia LED pe toate liniile de productie, avand o capacitate actuala de aproximativ 500.000 de unitati pe an. Printre cele mai importante proiecte de iluminat realizate in ultimele 12 luni cu solutii Almalux se afla: uzinele Dacia - Pitesti, birourile Dell, Metropolis, eMag, Nissa, Otter, IL Passo, Bigotti, Massini, Meli Melo, Ana Hotels, Clinicile Regina Maria, stadionul "Tudor Vladimirescu" din Targu Jiu si stadionul CSU Craiova etc.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
top 500
quadratum
strabag nivel 1
leviatan
top 500
rigips
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
top 500
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
FRONTALE
Acvatot 2019
concelex
noark
viarom
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander