Agenda Constructiilor
Vineri, 26 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - CESAROM lanseaza 130 de modele noi de gresie si faianta in 2023
CESAROM lanseaza 130 de modele noi de gresie si faianta in 2023
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 06 Apr 2023 14:25
Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM si liderul pietei romanesti de gresie si faianta, anunta lansarea, in acest an, a trei noi categorii de produse ce insumeaza peste 130 de modele de gresie si faianta. Aceste noi categorii completeaza gama existenta cu solutii de finisaje tehnice si estetice in linie cu tendintele internationale, pliate pe nevoile si gusturile romanilor.
Noile categorii lansate sunt faianta de dimensiuni 60x30 cm, o gama de gresie de interior cu suprafata lucioasa si, nu in ultimul rand, gama premium de gresie rectificata portelanata cu suprafata antibacteriana si antiderapanta, pentru amenajari exterioare si interioare.
 
Colectiile 2023 se pliaza pe nevoile romanilor si pe noile tendinte in amenajari
“Dusul tip walk-in este tot mai des regasit in baile din Romania. Aceasta tendinta duce la o crestere exponentiala a cererii pentru piesele speciale de mozaic, pentru ca acestea reprezinta solutia ideala pentru o panta corecta a pardoselei de dus. Tocmai din acest motiv, CESAROM a dezvoltat peste 50 de produse in aceasta categorie. Pe de alta parte, in proiectele rezidentiale, in mod specific in zona spatiilor comune, inregistram un avant al cererii pentru solutii antiderapante, motiv pentru care am lansat o categorie noua de piese speciale de treapta”, a declarat Sergiu Apolzan, Director de Vanzari al Lasselsberger Ceramics Romania.
Cele 3 categorii noi de produse, in 130 de modele diferite, au fost lansate in cadrul unui eveniment la inceputul lunii aprilie, fiind deja expuse in showroom-urile companiei din Bucuresti si Cluj-Napoca.
„Constatam un trend ascendent al consumului de placi de gresie portelanata in proiectele de incalzire in pardoseala, gresia fiind cea mai eficienta solutie din punct de vedere al conductibilitatii termice. De asemenea, daca ne raportam la aspecte de ordin estetic, gresia rectificata cu design de lemn sau piatra este cea mai frecventa alegere pentru zone „open space” din locuinte sau spatii non-rezidentiale”, a declarat, la randul sau, Andreea Bodola, Director de Marketing al Lasselsberger Ceramics Romania.
CESAROM creeaza an de an noi colectii in armonie cu natura si timpul. In materie de design, colectiile 2023 aduc textura vizuala inspirata din frumusetea materialelor naturale si elemente tridimensionale care le accentueaza caracterul decorativ. Cu ajutorul tehnologiilor digitale, rezolutia redarii venaturii pietrelor naturale si a mixului de culori capata noi valente in colectiile de faianta 60x30 cm CESAROM Firenze si Purity.
Piatra ramane un pilon de baza in designul placii ceramice, in general. In colectia CESAROM Cream, suprafata 3D si pattern-urile geometrice cu reflexe metalice creeaza spatii moderne, cu personalitate. Cimentul si betonul sunt surse de inspiratie ale colectiilor Concrete si Tanum care, prin detaliile suprafetelor si inspiratia decorurilor, sunt optiuni excelente pentru amenajari urbane in stil loft sau minimalist.
In tendintele de design interior ale anului in curs, peretii accent si formele canelate raman in topul preferintelor. Colectia CESAROM Unique aduce accente vibrante de Viva Magenta, culoarea anului, dar si o mare varietate de suprafete: mate sau lucioase, 3D sau plane, mono sau multicolore.
Arcul de cerc si volumele cu linii curbe vor lua locul liniilor drepte in amenajarile interioare, atat pentru decorarea peretilor, cat si a mobilierului (decoruri cu motive in arc de cerc, canapele in forma de semiluna, forme rotunjite). Aceste structuri cu efect 3D, semicercurile sau benzile canelate sunt elemente decorative care dau valoare si unicitate, iar clientii le pot alege din colectiile CESAROM 2023 Unique, Concrete, Tanum, Cream, Firenze.
Pentru iubitorii stilului Terrazzo, CESAROM ofera noile colectii Concrete si Unique, cu imbinari unice de marmura sau pietre multicolore, care aduc vibratie si personalitate oricarui interior.
Toate colectiile CESAROM au fost concepute pentru a veni in sprijinul consumatorilor, atat pe partea de amenajari interioare ale locuintelor, birourilor si spatiilor intens circulate, cat si in ceea ce priveste amenajarile exterioare pentru terase, alei si chiar socluri.
Modelele noi de placi de gresie si faianta, alaturi de cele deja existente in portofoliul companiei, sunt disponibile in retelele distribuitorilor specializati din toata tara, in retelele de bricolaj si in magazinele proprii din Cluj-Napoca si Bucuresti. CESAROM produce toate modelele de placi ceramice in fabrica Sanex din Cluj-Napoca, unitate de productie ce a devenit, incepand cu anul 2004, membra a grupului Lasselsberger GmbH, producator european de profil.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
MAKITA
ness project
siniat
quadratum
leviatan
rigips
concelex
noark
Acvatot 2019
theda mar
EDIT-Structural
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CDS

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander