Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - Color Smart a livrat produse pentru 40 de proiecte de bai si piscine, in 2022
Color Smart a livrat produse pentru 40 de proiecte de bai si piscine, in 2022
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 06 Sep 2022 14:20
Vanzarile pe segmentul de produse dedicate piscinelor si bailor s-au ridicat la peste 200.000 de euro, reprezentand 40 de proiecte in perioada ianuarie – august, pentru compania Color Smart Distribution, unic importator si distribuitor in Romania si Republica Moldova al brandurilor premium si premium plus Novacolor, Color Smart si Pittsburgh Paints.
Proiectele pentru bai de locuinte au reprezentat 120.000 euro din vanzarea produselor pe acest segment, iar pentru zona de spa-uri si piscine valoarea acestora s-a ridicat la 80.000 euro.
„Produsele dedicate zonelor de baie si piscinelor din portofoliul Color Smart ofera posibilitatea utilizatorilor sa inlocuiasca gresia si faianta cu micro ciment modern si versatil, format din nisipuri naturale, lianti si aditivi speciali, cu proprietati antiderapante, rezistent la abraziuni. Sistemul mineral este imbogatit cu cristale de sticla de Murano si marmura de Carrara, care reinterpreteaza pardoseala venetiana intr-un stil modern, contemporan si durabil. Ne bucuram ca romanii incep sa descopere si sa aleaga tot mai mult produsele Wall2Floor, dedicate bailor, si Wall2Floor Top Coat, special create pentru spatii de piscina si spa-uri”, a declarat Catalina Trupsor, fondator si CEO Color Smart Distribution.
Bugetul mediu alocat de catre clientii Color Smart incepe de la 10 euro/mp, pentru o baie decorata simplu, cu produse lavabile, ecologice, care ofera durabilitate in timp si ajunge pana la 200 euro/mp, daca beneficiarii aleg vopsele minerale sau micro cimentul pentru decorare. Aceste estimari nu includ lucrari preliminare de indreptare a peretilor acolo unde ar fi cazul.
In ceea ce priveste un proiect cu produse lavabile pentru o piscina sau un spa, bugetul porneste de la 20 euro/mp, insa se pot investi si 300 euro/mp daca se foloseste Wall2Floor, sistemul mineral care realizeaza suprafete, atat orizontale cat si verticale perfect uniforme. In cazul in care clientii doresc combinatii de materiale minerale sofisticate cu micro cimenturi sau picturi, atunci bugetul va sari de aceste cifre.
Aaceste tipuri de materiale ofera amenajari mult mai durabile, rezistente in timp, care isi pastreaza textura, culorile si finisajul intact ani de zile. In functie de cat de mare este traficul si cat de persistenta este umiditatea, durata de viata a unui astfel de proiect este intre 10 si 20 de ani.
„In Romania, trendul legat de micro cimenturi a inceput sa fie apreciat si luat in calcul abia in ultimii 2-3 ani. Cei care achizitioneaza acest tip de materiale vor un rezultat exceptional, unic, reprezentativ pentru fiecare dintre ei. Sunt interesati, dincolo de estetica inegalabila, de rezistenta culorilor pe termen lung, durabilitatea amenajarii si chiar de faptul ca protejeaza natura folosind produse ecologice, sustenabile”, spune Catalina Trupsor.
Cel mai important proiect realizat de Color Smart pe acest segment s-a ridicat la o valoare de 50.000 de euro, pentru o piscina cu suprafata amenajata de 1000 mp. Pentru amenajarea acestui proiect s-a folosit o combinatie intre vopsele lavabile si materiale speciale, bugetul fiind de circa 50 euro/ mp. In acest buget au fost incluse si planificarea, bugetarea si implementarea proiectului pana la cheie.
Aplicarea acestor materiale de top se poate realiza doar de catre mesteri extrem de calificati. In Romania numarul acestora este foarte mic: in prezent sunt aproximativ 10 persoane care au experienta si cunostintele necesare pentru a realiza astfel de decorari. Color Smart apeleaza la aplicatori din toata lumea – Italia, Croatia, UK, India etc, pentru a pune la dispozitia clientilor cei mai buni specialisti din domeniu, care pot realiza proiectele la cel mai inalt nivel. In acelasi timp, compania organizeaza cursuri specifice pentru micro cimentul Wall2Floor pentru formarea, dezvoltarea si evaluarea ulterioara a aplicatorilor interesati.
Toate produsele Color Smart dedicate piscinelor si bailor sunt sustenabile, pe baza de var, pigmenti naturali, finisaje minerale care au un continut scazut de adezivi adaugati.
Caracteristicile specifice ale vopselurilor dedicate zonelor cu umiditate sunt curatarea si intretinerea usoare, rezistenta la abraziune, la lovituri, la pelicula de apa, acestea fiind totodata si antiderapante.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
theda mar
FRONTALE
rigips
viarom
Acvatot 2019
MAKITA
leviatan
CDS
noark
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
concelex
ness project
CONCEPT STRUCTURE
quadratum

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander