Agenda Constructiilor
Marti, 27 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - EMS Group asigura pardoseala pentru cel mai mare magazin Auchan din Luxemburg
EMS Group asigura pardoseala pentru cel mai mare magazin Auchan din Luxemburg
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 22 Oct 2018 09:46
EMS Group desfasoara un proiect de amploare in Luxemburg. Acesta este realizat de catre divizia EMS FHP Systems pentru Complexul Imobiliar Mixt „Cloche d’Or” Ban de Gasperich, care va integra cel mai mare magazin Auchan din Luxemburg. Prin EMS FHP Systems se va implementa un sistem de pardoseala poliuretanic pentru parcari SIKA pe 100000 mp, adica suprafata a 240 de terenuri de baschet! Prin acest proiect, compania isi consolideaza rolul de jucator important in industria de profil. Compania EMS FHP Systems (cu diviziile dedicate Floor, Hydro si Polishing) face parte din EMS Group, o companie de talie europeana, specializata in implementarea profesionala de pardoseli pe baza de rasini sintetice. Infiintata in 2010, compania ofera solutii complete, personalizate, pentru pardoseli pe baza de rasini sintetice folosite in toate domeniile de activitate relevante (industrial, agroalimentar, office, civil-educational, administrativ, farmaceutic, medical si retail), oferind complementar si solutii de hidroizolare si polishing.
Sistemele de pardoseli sintetice oferite sunt adaptate celor mai exigente norme de productie, de siguranta, de calitate si de protectie a mediului, fiind net superioare altor solutii de realizare a sistemelor de pardoseli. Solutiile EMS FHP Systems de aplicare a pardoselilor epoxidice acopera toate nevoile si cerintele speciale: sunt anti-praf, antistatice si antiderapante; prezinta rezistenta la acizi, la coroziune si la trafic intens; sunt flexibile, impermeabile si bune conductoare de caldura; au proprietati de autonivelare si acoperire optima; confera un aspect placut de design interior; sunt aplicabile in medii de activitate diverse.
Activitatea EMS FHP Systems este paneuropeana, desfasurand activitati la orice scara in Romania, dar si in tarile din zona Benelux (Belgia si Luxemburg). Fata de concurentii locali, centrati pe o anumita regiune, EMS FHP Systems poate activa oriunde, echipele de specialisti detinand capacitatea logistica de a implementa solutii complete la nivelul oricarei zone geografice din aceste tari. Alte piete nationale care sunt in stadiul de prospectare sunt cele din Franta si Olanda. Mai mult, fiind o companie bazata pe competente, care ofera servicii extrem de specializate, EMS FHP Systems isi propune sa investeasca continuu in oameni, in dezvoltarea competentelor profesionale ale acestora si in integrarea lor in echipe unite, performante, capabile sa ofere cele mai bune solutii in domeniul sistemelor de pardosire.
 
VideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESKALLBIMelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
hilti
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere