Agenda Constructiilor
Marti, 02 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AKTOR: Progres al lucrarilor la lotul 2 al Autostrazii Sebes-Turda
AKTOR: Progres al lucrarilor la lotul 2 al Autostrazii Sebes-Turda
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 13 Iun 2019 14:55
Inca un segment al Autostrazii A10 Sebes - Turda, si anume "Lotul II Santimbru - Aiud - Radesti (km 17 + 000 - km 41 + 250)", va fi deschis traficului pana la sfarsitul acestui an.
AKTOR, contractorul lotului de autostrazi Santimbru - Aiud - Radesti, accelereaza lucrarile pe acest segment, pe baza unui calendar foarte specific. In prezent, se lucreaza intens la rambleele de poduri, la ridicarea si asezarea grinzilor pe toate podurile, turnarea straturilor de balast stabilizat, precum si la structurile din beton, rigolele si zidurile de sprijin. De asemenea, lucrarile de asfaltare sunt planificate sa inceapa cu primii 7 km din totalul de 24,25 km al lotului II, in perioada 25-30 iunie 2019. Aceste lucrari se realizeaza cu un efectiv de peste 350 de persoane, cu 120 de camioane si peste 80 de masini mecanizate.
"In AKTOR promovam performanta si continuitatea si suntem mandri sa vedem cum zi de zi ne apropiem de finalizarea acestui proiect cu importanta majora nu numai pentru compania noastra, ci si pentru economia romaneasca, la a carei dezvoltare contribuim cu toate capabilitatile si capacitatile noastre ", a declarat dl. Alexandros Exarchou, CEO al AKTOR.
Pana la sfarsitul anului, lotul II al autostrazii Sebes-Turda de 24,25 km va fi deschis traficului, permitand legatura rutiera intre Coridorul IV, autostrazile "A1 Sibiu - Deva" si "A3 Campia Turzii - Gilau". In acelasi timp, municipalitatile Alba-Iulia, Teius si Aiud vor fi conectate cu o serie de beneficii semnificative pentru comunitatile locale inconjuratoare, cum ar fi degrevarea de traficul de tranzit, reducerea poluarii fonice si a aerului, precum si, cel mai important, imbunatatirea sigurantei rutiere.
In cei 18 ani de prezenta in Romania, AKTOR a fost implicata in diferite proiecte de infrastructura rutiera si feroviara, constructia de statii de tratare a apelor reziduale si complexe rezidentiale cu scopul de a contribui, prin executarea profesionala a lucrarilor contractate si crearea unei infrastructuri moderne, la imbunatatirea activitatii economice si sociale a Romaniei.
 
ACADALLBIMTeraSteelC4E FORUMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere