Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - Bergerat Monnoyeur (BM) este noul distribuitor pentru Sandvik Mobile in Romania
Bergerat Monnoyeur (BM) este noul distribuitor pentru Sandvik Mobile in Romania
Utilaje & Echipamente Publicat de Stelian DINCA 04 Nov 2020 14:38
Bergerat Monnoyeur (BM), dealer Cat® de peste 90 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, anunta preluarea distributiei pe Romania a gamei complexe de echipamente produse de compania Sandvik Mobile Crushers and Screens. BM va fi responsabila atat pentru comercializarea gamei Sandvik de echipamente de concasare si statii de sortare mobile, cat si pentru serviciile post-vanzare aferente acestor echipamente, prin furnizarea de piese de schimb si servicii pentru clientii locali.
Odata cu semnarea contractului care a avut loc in a doua parte a lunii octombrie, Sandvik Mobiles este, de asemenea, incantata sa anunte distributia in Romania prin Bergerat Monnoyeur. Colaborarea cu un distribuitor profesionist si cu experienta consolideaza angajamentul Sandvik de a pune in centrul actiunilor sale “clientul”. De altfel, prin acest nou pateneriat, primii castigatori vor fi clientii pentru ca vor beneficia de avantajul colaborarii cu o companie cu adevarat globala, axata pe furnizarea de produse si servicii premium.
Liviu Neagu, Director general BM Romania declara: „Asocierea celor doua companii ofera oportunitati deosebite pe o piata in plina dezvoltare, in primul rand pentru clientii nostri. Tehnologiile de ultima generatie oferite de Sandvik si experienta inginerilor tehnici BM vor permite consolidarea pozitiei de leader de piata pe segmentele cariere, balastiere si reciclare.”
Dealer Cat din 1929, Bergerat Monnoyeur este o companie consacrata, cu rezultate vizibile pe piata europeana de furnizare de echipamente grele. BM Romania face parte din Grupul Monnoyeur, organizatie cu peste 1.000 de angajati in Romania. Cu sediul principal in Mogosoaia, Bucuresti, BM detine 9 birouri regionale cu 27 de manageri zonali si 62 de ingineri tehnici pe teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova.
„Suntem incantati sa colaboram cu BM si avem incredere ca aceasta colaborare va deschide noi oportunitati, permitandu-ne sa dezvoltam activitatea Mobiles in Romania. Suntem convinsi ca BM va aduce plus valoare bazei noastre de clienti din regiune, clienti existenti sau clienti viitori, prin intermediul cunostintelor despre clienti, suportul privind intretinerea pentru acestia si prin intermediul unei reputatii excelente pe piata. Suntem incantati de colaborare si asteptam cu nerabdare sa construim un parteneriat puternic si de succes”, a declarat Cristian Rusu, Director de productie pentru Sandvik Crushers and Screens CIS si Europa.
Dedicati calitatii si suportului pentru clienti, Sandvik Mobiles urmareste mereu sa isi extinda si sa isi consolideze reteaua globala de distribuitori, prin parteneriate cu reprezentante solide, de specialitate, care sa asigure comercializarea cu succes a gamei de echipamente mobile pentru minerit, agregate si constructii. Scopul Sandvik Mobiles este acela de a-si ajuta clientii sa obtina cea mai mare valoare adaugata din industrie. Acest lucru este posibil doar prin colaborarea cu cei mai buni potentiali distribuitori, care au capacitatea de a oferi suport rde nivel inalt clientilor locali. Numirea BM in Romania urmeaza parteneriatului de succes cu Bergerat Monnoyeur in Franta de la inceputul anului 2019.
Pe langa sprijinul oferit pentru furnizarea si prestarea de servicii pe piata post-vanzare a echipamentelor noi, de ocazie si de inchiriat, BM ofera si solutii financiare complete clientilor sai. Bergerat Monnoyeur a semnat contractul si si-a inceput operatiunea in calitate de Distribuitor oficial din data de 21 octombrie 2020.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
MAKITA
EDIT-Structural
Ubitech
noark
rigips
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
siniat
Acvatot 2019
CDS
quadratum
theda mar
ness project
strabag nivel 1
viarom

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander