Agenda Constructiilor
Luni, 27 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - Bergerat Monnoyeur (BM) este noul distribuitor pentru Sandvik Mobile in Romania
Bergerat Monnoyeur (BM) este noul distribuitor pentru Sandvik Mobile in Romania
Utilaje & Echipamente Publicat de Stelian DINCA 04 Nov 2020 14:38
Bergerat Monnoyeur (BM), dealer Cat® de peste 90 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, anunta preluarea distributiei pe Romania a gamei complexe de echipamente produse de compania Sandvik Mobile Crushers and Screens. BM va fi responsabila atat pentru comercializarea gamei Sandvik de echipamente de concasare si statii de sortare mobile, cat si pentru serviciile post-vanzare aferente acestor echipamente, prin furnizarea de piese de schimb si servicii pentru clientii locali.
Odata cu semnarea contractului care a avut loc in a doua parte a lunii octombrie, Sandvik Mobiles este, de asemenea, incantata sa anunte distributia in Romania prin Bergerat Monnoyeur. Colaborarea cu un distribuitor profesionist si cu experienta consolideaza angajamentul Sandvik de a pune in centrul actiunilor sale “clientul”. De altfel, prin acest nou pateneriat, primii castigatori vor fi clientii pentru ca vor beneficia de avantajul colaborarii cu o companie cu adevarat globala, axata pe furnizarea de produse si servicii premium.
Liviu Neagu, Director general BM Romania declara: „Asocierea celor doua companii ofera oportunitati deosebite pe o piata in plina dezvoltare, in primul rand pentru clientii nostri. Tehnologiile de ultima generatie oferite de Sandvik si experienta inginerilor tehnici BM vor permite consolidarea pozitiei de leader de piata pe segmentele cariere, balastiere si reciclare.”
Dealer Cat din 1929, Bergerat Monnoyeur este o companie consacrata, cu rezultate vizibile pe piata europeana de furnizare de echipamente grele. BM Romania face parte din Grupul Monnoyeur, organizatie cu peste 1.000 de angajati in Romania. Cu sediul principal in Mogosoaia, Bucuresti, BM detine 9 birouri regionale cu 27 de manageri zonali si 62 de ingineri tehnici pe teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova.
„Suntem incantati sa colaboram cu BM si avem incredere ca aceasta colaborare va deschide noi oportunitati, permitandu-ne sa dezvoltam activitatea Mobiles in Romania. Suntem convinsi ca BM va aduce plus valoare bazei noastre de clienti din regiune, clienti existenti sau clienti viitori, prin intermediul cunostintelor despre clienti, suportul privind intretinerea pentru acestia si prin intermediul unei reputatii excelente pe piata. Suntem incantati de colaborare si asteptam cu nerabdare sa construim un parteneriat puternic si de succes”, a declarat Cristian Rusu, Director de productie pentru Sandvik Crushers and Screens CIS si Europa.
Dedicati calitatii si suportului pentru clienti, Sandvik Mobiles urmareste mereu sa isi extinda si sa isi consolideze reteaua globala de distribuitori, prin parteneriate cu reprezentante solide, de specialitate, care sa asigure comercializarea cu succes a gamei de echipamente mobile pentru minerit, agregate si constructii. Scopul Sandvik Mobiles este acela de a-si ajuta clientii sa obtina cea mai mare valoare adaugata din industrie. Acest lucru este posibil doar prin colaborarea cu cei mai buni potentiali distribuitori, care au capacitatea de a oferi suport rde nivel inalt clientilor locali. Numirea BM in Romania urmeaza parteneriatului de succes cu Bergerat Monnoyeur in Franta de la inceputul anului 2019.
Pe langa sprijinul oferit pentru furnizarea si prestarea de servicii pe piata post-vanzare a echipamentelor noi, de ocazie si de inchiriat, BM ofera si solutii financiare complete clientilor sai. Bergerat Monnoyeur a semnat contractul si si-a inceput operatiunea in calitate de Distribuitor oficial din data de 21 octombrie 2020.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulhiltiman and machineALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
Ubitech
BMI_Icopal
viarom
FRONTALE
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Acvatot 2019
leviatan
theda mar
rigips
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023