Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BASF: Certificare Halal pentru pardoselile de uz industrial Ucrete
BASF: Certificare Halal pentru pardoselile de uz industrial Ucrete
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 30 Iul 2018 15:20
Pardoselile de uz industrial Ucrete din gama de produse Master Builders Solutions® au fost certificate pentru utilizare in cadrul unitatilor de productie Halal. Procesul de certificare, realizat de Halal Certification Europe, a presupus o examinare detaliata a materiei prime si a furnizorilor la care se apeleaza pentru fabricarea Ucrete si, de asemenea, auditarea unitatii de productie a BASF din Redditch, Marea Britanie. „Aceasta aprobare certifica faptul ca pardoselile de uz industrial Ucrete sunt in completa conformitate cu cerintele Halal si demonstreaza angajamentul nostru in ceea ce priveste indeplinirea tuturor cerintelor clientilor nostri”, declara Ian Smith, Director al segmentului de operatiuni globale - Pardoseli, din cadrul BASF.
In viata de zi cu zi, oamenii pun accent, in functie de cultura din care provin, pe modul in care au fost produse diferite bunuri de larg consum, precum carnea, alimentele procesate si bauturile sau produsele cosmetice si farmaceutice. Pentru persoanele nespecializate, este foarte dificil sa determine daca un anumit produs este in conformitate cu cerintele Halal. Pentru acest aspect, insa, ne putem baza pe certificarea Halal, care indica in mod cert ce produse sunt sigure pentru utilizare. In prezent, investitorii si directorii de unitati pot fi siguri ca pardoselile lor de uz industrial Ucrete indeplinesc toate cerintele unei unitati de productie moderne Halal.
Ucrete este un sistem de protectie a suprafetelor extrem de durabil, ce foloseste o tehnologie unica pe baza de rasini, care, de aproape 50 de ani, intruneste si depaseste cele mai exigente cerinte privind igiena din industria alimentara si a bauturilor. Sistemele de pardoseli de uz industrial Ucrete nu contin solventi, se intaresc rapid, sunt inodore si au un grad foarte ridicat de rezistenta impotriva murdariei.
Ucrete este un produs deja certificat conform standardului de aur Eurofins privind confortul si calitatea aerului din spatiile interioare, pentru emisiile reduse, si este in conformitate cu cerintele AgBB (Comisia germana privind evaluarea produselor pentru constructii in ceea ce priveste sanatatea). Este aprobat pentru utilizare in unitatile de productie a alimentelor, care utilizeaza sisteme de calitate HACCP. Ucrete se potriveste perfect pentru a fi utilizat in domeniul chimic si farmaceutic multumita rezistentei sale la substantele chimice, actiunile mecanice si socurile termice.
Despre divizia de Substante chimice pentru constructii
Divizia BASF de Substante chimice pentru constructii ofera solutii chimice avansate, sub brandul umbrela global Master Builders Solutions, pentru constructia, intretinerea, reparatia si renovarea constructiilor. Brandul este construit pe mai mult de 100 de ani de experienta in industria de constructii. Portofoliul nostru extins cuprinde aditivi de beton, aditivi pentru ciment, solutii chimice pentru constructii subterane, sisteme de hidroizolare si etansare, sisteme de reparare si protectie pentru beton, mortare performante de subturnare, sisteme de pardoseli performante, sisteme de fixare a gresiei, rosturi de dilatare si sisteme de control si solutii pentru protectia lemnului.
Cei aproximativ 6.500 de angajati ai diviziei de Substante chimice pentru constructii formeaza o comunitate globala de experti in domeniul constructiilor. Pentru a rezolva provocarile individuale ale clientilor nostri din domeniul constructiilor de la faza de conceptie pana la finalizarea unui proiect, apelam la cunostintele noastre specializate, la expertiza regionala si la experienta dobandita in nenumarate proiecte de constructii din toata lumea. Profitam de tehnologiile globale ale BASF si de cunostintele detaliate despre nevoile locale de constructii pentru a dezvolta inovatii care ii ajuta pe clientii nostri sa aiba succes si sa realizeze constructii sustenabile.
Divizia are unitati de productie si birouri de vanzari in peste 60 de tari si a realizat vanzari in valoare de aproximativ 2,4 miliarde euro in 2017.
Despre BASF
At BASF, we create chemistry for a sustainable future. We combine economic success with environmental protection and social responsibility. The more than 115,000 employees in the BASF Group work on contributing to the success of our customers in nearly all sectors and almost every country in the world. Our portfolio is organized into five segments: Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions, Agricultural Solutions and Oil & Gas. BASF generated sales of €64.5 billion in 2017. BASF shares are traded on the stock exchanges in Frankfurt (BAS), London (BFA) and Zurich (BAS).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021ALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
hilti
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere