Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BRASOV: Autorizatie de construire pentru noul hotel Radisson Blu de 10 milioane euro
BRASOV: Autorizatie de construire pentru noul hotel Radisson Blu de 10 milioane euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 16 Ian 2020 07:00
Anul 2020 debuteaza cu multa actiune in cadrul proiectului Radisson Blu, Brasov. Hotelul de cinci stele a obtinut autorizatia de construire. Proiectul este realizat de compania RaRa Hotels, o companie ce reuneste 100% antreprenoriat romanesc si implica o investitie de 10 milioane de euro, informeaza un comunicat al investitorului.
„Incepem anul increzatori si suntem bucurosi ca s-a emis autorizatia de construire, parcurgem astfel un pas important si ne dorim demararea lucrarilor de constructie in doar cateva zile. Suntem constienti ca ne asteapta o perioada cu multe provocari, insa suntem increzatori in succesul acestui proiect, intreprins in scopul dezvoltarii serviciilor turistice brasovene si credem cu tarie ca vom reusi sa satisfacem toate nevoile turistului care ne va calca pragul. Ambitia noastra este de a deschide portile acestui hotel pana la finele anului viitor si sa dam o noua perspectiva aliniamentului de acces in zona cetatii vechi a orasului nostru”, a declarat Ramona Neamtu, proprietar al RaRa Hotels.
Lucrarile vor fi executate de catre un antreprenor consacrat in domeniul constructiilor, avand o experienta de peste 25 de ani in domeniu, care de-a lungul timpului a realizat lucrari pentru firme multinationale, cartiere rezidentiale, precum si mutarea uzinei Ius Brasov. Societatea dispune de personal tehnic si departamente pentru toate specialitatile.
„Orasul este principalul beneficiar al aparitiei acestui hotel si al impulsului pe care o astfel de investitie il poate da in zona, impuls care trebuie stimulat si intretinut pana la finalizarea investitiilor din acest domeniu, poate chiar dezvoltat, prin realizarea de proiecte care sa duca la diversificarea serviciilor oferite: parcari, spatii de spectacole sau evenimente majore (centru de afaceri, centru de cercetari, centre de expozitii tematice sau de stiinta, sali de spectacole, stadion etc.). Cladirea propusa se va incadra armonios in vecinatatea imediata a amplasamentului. Prin folosirea adecvata a finisajelor alese, fatadele vor aduce valoare estetica zonei”, a precizat arh. George Mihalache.
Este important de specificat ca gestionarea acestei investitii va fi asistata de o echipa pluridisciplinara formata din specialisti experimentati in domeniile: arhitectura/design interior, instalatii, dirigentie de santier, project management, sistematizarea circulatiei, consultant hotelier, alimentatie publica, peisagist, marketing, signalistica. Fiecare aspect a fost planificat, organizat si gandit cu atentie, in perspectiva de a oferi respect si grija fata de oameni si vecinatati. Exista o strategie de organizare a activitatilor de aprovizionare si amenajare, astfel incat sa aiba un impact minim asupra vecinatatilor, motiv pentru care s-a luat in calcul sa existe o linie telefonica permanenta pentru recomandari si reclamatii, care ar putea veni din partea locuitorilor din zona sau a trecatorilor ocazionali.
La data de 2 noiembrie 2016, s-a semnat contractul de franciza pentru dezvoltarea si operarea in Brasov a primului hotel afiliat la brandul Radisson Blu din zona Transilvaniei. Radisson Blu este parte a Radisson Hotel Group, care include Quorvus Collection, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson si Country Inns & Suites By CarlsonSM. Un singur hotel din Bucuresti este afiliat lantului Radisson Blu.
***
Hotelul Radisson Blu Brasov va fi situat in zona centrului istoric, pe strada Eroilor nr. 23, vizavi de Parcul Central, in apropierea principalelor atractii turistice ale orasului si a zonei de business. Unitatea hoteliera va avea 110 camere si va cuprinde si doua restaurante, doua baruri, o sala de conferinte, o sala de sport si un centru SPA, investitia in reamenajarea cladirii fiind de peste 10 milioane de euro. RaRa Hotels face parte din RaRa Group, grup cu 100% antreprenoriat romanesc, ce detine afaceri din zona HoReCa, constructii, imobiliare si energie. RaRa Group este detinut de familia Razvan si Ramona Neamtu, din Brasov. Pentru a vizualiza autorizatia de construire, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19ALLBIMTeraSteelC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere