Agenda Constructiilor
Luni, 03 August 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CASE Stage V, noua gama de excavatoare destinate pentru constructii urbane
CASE Stage V, noua gama de excavatoare destinate pentru constructii urbane
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Aug 2019 17:23
Dupa introducerea noilor standarde de emisii poluante, CASE Construction Equipment anunta prima vanzare europeana a gamei de excavatoare Stage V. Utilajul, un model CASE CX90D, a fost vanduta de catre societatea Dennis Barnfield din Anglia, pentru a fi utilizata in sectorul constructiei de drumuri, dar si oriunde este necesara o interventie rapida. Primul proiect al excavatorului este un sit de dezvoltare a locuintelor din Cheshire, in nord-vestul Angliei.
Excavatoarele din gama CASE CX90D au fost prezentate la BAUMA 2019, in cadrul sectiunii rezervate utilajelor pentru constructii urbane. De fapt, a fost chiar actorul principal, alaturi de excavatoarele CASE CX18C si CX37C sau incarcatorul pe roti CASE 321F.
Eficient si compact, perfect pentru mediul urban, dar si in afara lui.Atentia deosebita acordata de catre producator pentru CASE CX90D este justificata de succesul de piata al acestei game extrem de versatile, disponibile in mai multe variante constructive, fiecare perfect adaptata pentru anumite tipuri de activitate. Aceasta se situeaza la mijlocul clasei sale. Astfel, la BAUMA a fost prezentat pen-tru prima data modelul CASE CX90D MSR, in constructie “swing”, cu un design adaptat lucrarilor publice rutiere, acolo unde traficul nu poate fi intrerupt. Gabaritul partii rotitoare nu il depaseste pe cel al senilelor, astfel ca operatorul poate lucra continuu, la rotirea masinii nemaitrebuind sa fie atent la partea din spate.
Motorul sau Yanmar de 69 CP il face sa fie cel mai puternic utilaj pentru clasa sa, acesta avand o capacitate de 3,3 litri. Dar ceea ce ii ofera cu adevarat caracteristicile unui utilaj de top este capacitatea de a oferi un cuplu maxim chiar si pentru o gama de turatii reduse. Excavatorul CASE CX90D este cel mai rapid pentru clasa sa, dar si modern, permitand acces rapid la rezervorul de ulei, un cuplaj rapid pentru echipamentele de lucru dar si lumini LED de ultima generatie, cu o raza de acoperire sporita. Cabina sa spatioasa face parte din noul concept CASE D SR, concentrat pe calitatea vietii la bordul utilajului. Noua cabina este echipata cu un sistem de monitoare cu diagonala mare, pozitionate pentru a fi usor de citit dar si un scaun special conceput pentru a reduce solicitarea anumitor zone ale corpului operatorului, si astfel a creste capacitatea sa de lucru si concentrare pentru perioade lungi de timp.
Declaratiile primilor utilizatori ai CASE CX90D din Europa
„De la conceptie pana la finalizare, intregul proces de achizie derulat cu ajutorul reprezentantilor CASE a fost fantastic”, a declarat Phil Barnes, Managing Director. „Dupa ce am folosit masinile CASE timp de 27 de ani, am fost incantati sa adaugam modelul CX90D la flota noastra - cea de-a patra noua masina noua in ultimele 12 luni. Suntem mandri de a avea prima masina CASE vanduta in Europa cu noul motor Stage V. Cooperarea si ajutorul tuturor celor implicati au facut ca adaptarea sa se faca foarte usor.”, adauga el.
Introducerea motoarelor Stage V in gama europeana a CASE a fost impusa de noile standarde UE privind emisiile, introduse in ianuarie anul acesta. In prezent, pe deplin implementate, acestea impun o noua limita pentru numarul de particule (PN) si o limita redusa pentru particule (PM) in emisiile provenite de la orice masina mobila non-rutiera de sub 56 kW.
„Motorul Yanmar Stage V folosit in CX90D este cel mai puternic din segment. Pe langa indeplinirea cerintelor legale, oferim de asemenea 20% mai multa putere, cu o scadere cu 4,5% a consumului de combustibil. Ceea ce inseamna ca putem oferi clientilor nostri motoare curate, fara a face un compromis de putere, pastrand mostenirea noastra.”, explica Sandro Vitale, Director de produs General Construction, CASE Construction Equipment Europe.
„Intotdeauna am pus operatorii nostri pe primul loc cand efectuam modificari ale masinilor. Noul motor continua sa furnizeze cele mai bun nivel de zgomot din clasa, masurand doar 69 dB in functiune. In acelasi timp, filtrul de particule diesel care este necesar pentru a indeplini noile standarde UE privind emisiile are un sistem de auto-curatare, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de o atentie speciala din partea operatorului.”, adauga Vitale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelallbimAUTODESKCOVID-19VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
elmas 2017
CELCO 2020
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
econet
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere