Agenda Constructiilor
Sambata, 30 Mai 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CNSP: Anulare procedura competitiva cu negociere de realizare Clinica Dr Grozovici
CNSP: Anulare procedura competitiva cu negociere de realizare Clinica Dr Grozovici
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 31 Mai 2019 08:51
Recent, oficialii Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza (CNSP) au anuntat ca au anulat procedura competitiva cu negociere ce avea ca obiect atribuirea unui contract de parteneriat public-privat pentru realizarea obiectivului „Clinica Multifunctionala Dr. Calistrat Grozovici Corp A si Corp B”, in conformitate cu OUG nr. 39/2018.
Astfel, conducerea institutiei aflate in subordinea Guvernului, care are calitatea de autoritate contractanta in acest caz, argumenteaza ca anularea se justifica deoarece „nu a fost depusa nicio oferta sau au fost depuse oferte care, desi pot fi luate in considerare, nu pot fi comparate din cauza modului neuniform de abordare a solutiilor tehnice si/sau financiare, conform raportului procedurii. De asemenea, nu au fost depuse oferte in etapa a II-a”.
Acesta este unul dintre primele parteneriate public-private anuntate de Guvern in domeniul sanatatii, iar anuntul de participare la procedura competitiva cu negociere a fost publicat din timp atat in SEAP (la data de 8 ianuarie 2019), cat si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), cu nr. 2019/S 005-005955.
Valoarea totala estimata a acestui obiectiv este de 650.709.389 lei si, potrivit studiului de fundamentare aprobat de Guvern, finantarea obiectivului de investitie se va face in proportie de maximum 25% de catre partenerul public si diferenta de minimum 75%, de catre partenerul privat. In prima etapa a procedurii, CNSP a anuntat, printr-un comunicat, ca patru investitori de talie mondiala au depus oferte pentru atribuirea contractului de parteneriat public-privat ce vizeaza realizarea Clinicii Multifunctionale „Dr. Calistrat Grozovici” – si anume: Ribera Salud Infraestructura - cu terti sustinatori Ribera Salud, Elche Crevillente Salud si Torrejon Salud, din Spania; Interhealth Canada Limited, din Canada; Kayi Insaat Sanayi Ve Ticaret, din Turcia si asocierea Centrul Medical Policlinico Di Monza (Romania) si Pessina Construzioni (asociat - Italia). Pentru mai multe detalii despre procedura de atribuire, click aici, iar pentru a descarca studiul de fundamentare, cu date complete despre investitie, in varianta elaborata de CNSP si aprobata de Guvern, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ACADALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere