Agenda Constructiilor
Joi, 16 August 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - COLABORARE intre asociatiile profesionale din domeniul securitatii la incendiu
COLABORARE intre asociatiile profesionale din domeniul securitatii la incendiu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Mai 2018 10:43
Avand in vedere modificarile semnificative aparute in reglementarile europene si internationale referitoare la securitatea la incendiu, progresul tehnic important in realizarea unor echipamente specifice performante, dar si unele evenimente negative din ultima perioada, cele mai importante asociatii profesionale nationale din domeniul securitatii la incendiu (in ordine alfabetica): Asociatia Romana a Inginerilor de Securitate la Incendiu - ARISI, Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate - ARTS si Asociatia pentru Securitate la Incendiu - ASI au semnat un protocol de colaborare.
Cele trei asociatii, care reunesc aproape in totalitate specialistii din domeniul securitatii la incendiu, doresc sa sprijine autoritatile din domeniu: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Ministerul Afacerilor Interne prin furnizarea prompta a unor puncte de vedere unitare si competente asupra problematicii tot mai complexe a securitatii la incendiu. De altfel, Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate - ARTS este recunoscuta ca asociatie de utilitate publica.
Totodata cele trei asociatii vor actiona impreuna pentru crearea si dezvoltarea unei culturi de securitate si pentru cresterea profesionalismului specialistilor din domeniu. Cele trei asociatii vor urmari integrarea reciproca a activitatilor din domeniul specific in vederea fuziunii.
Despre ARTS
Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate este asociatie de utilitate publica, apolitica, non-guvernamentala si non-profit fondata in anul 2003. ARTS reprezinta peste 140 de companii nationale, reprezentante ale unor companii straine in Romania si membri simpatizanti, care activeaza intr-o industrie de cca 1 miliard de Euro. Membra EURALARM si co-fondator al Federatiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esential in dezvoltarea serviciilor de securitate privata si maturizarea pietei de profil din Romania. ARTS detine propriul Centru de Formare Profesionala, Corpul Expertilor Tehnici, Romanian Security Fair (expozitia internationala bienala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate) si secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. - Sisteme de Alarma. Prin membrii sai, ARTS este garantul concurentei libere si loiale, al calitatii si fiabilitatii prestatiilor specialistilor in domeniul securitatii si invita pe toti cei interesati in sustinerea si dezvoltarea industriei de securitate din Romania, sa concretizam impreuna sloganul nostru: Arta de a trai in siguranta!
Despre ASI
Asociatia pentru Securitate la Incendiu (ASI) este o organizatie apolitica, neguvernamentala, non-profit, deschisa tuturor celor care activeaza in domeniul securitatii la incendiu, constituita in scopul de a contribui la fundamentarea tehnico - stiintifica si promovarea conceptiilor moderne privind securitatea la incendiu.
Despre ARISI
Asociatia Romana a Inginerilor de Securitate la Incendiu este o asociatie profesionala, apolitica, non-guvernamentala si non profit deschisa tuturor celor care activeaza in domeniul securitatii la incendiu si care continua traditia stiintifica a Societatii Romane de Protectie la Incendiu - SORPINC. Scopul ARISI este acela de a contribui la formarea si dezvoltarea culturii de securitate la incendiu a populatiei, a mediului preuniversitar si universitar si a specialistilor din diferite domenii tehnice.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 136 (August 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023