Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CONSTRUCT - AMBIENT EXPO & ROMTHERM au grad de internationalizare de 47%
CONSTRUCT - AMBIENT EXPO & ROMTHERM au grad de internationalizare de 47%
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Mar 2019 14:26
Construct - Ambient Expo - Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine - a avut loc la ROMEXPO, in perioada 14 - 17 martie.
Evenimentul a beneficiat de un grad de internationalizare de 47% si a reunit firme de top din 18 tari: Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Austria, Romania, Rusia, Slovenia, Spania, Turcia, precum si din China, inclusiv Hong Kong. Acestea au prezentat la Romexpo solutii inovative pentru domeniul constructiilor si amenajarilor interioare.
In Pavilionul B2 al Centrului Expozitional au fost expuse sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie. In plus, vizitatorii au beneficiat de consultanta in ceea ce priveste amenajarea unui spatiu de lucru sau de locuit.
Mentionam ca in cadrul targului s-au desfasurat si o serie de activitati conexe. Dintre ele amintim Conferinta „Construct Ambient”, unde 8 speakeri specializati au prezentat si dezbatut Proiectul Constructiei Rezidentiale.
ROMTHERM
Romtherm - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului - a avut loc la Romexpo, in perioada 14 - 17 martie si a reprezentat platforma ideala pentru expunerea produselor de calitate din acest domeniu si pentru stabilirea de relatii de afaceri. Romtherm a beneficiat de un grad de internationalizare de 45% si a reunit companii din 10 tari: Austria, Bulgaria, Croatia, Grecia, Ungaria, Italia, Romania, Serbia, Turcia si Ucraina.
Firmele participante au venit la eveniment cu oferte speciale pentru instalatii de ventilare, incalzire, alimentare cu apa, instalatii tehnologice si termice, produse si echipamente cu rol in securitatea la incendiu. In cele 4 zile de expozitie, vizitatorii specialisti au participat la demonstratii si au beneficiat de consultanta cu privire la produsele de care au fost interesati.
Romtherm a fost organizat de ROMEXPO impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania. Romtherm s-a desfasurat in aceeasi perioada cu Construct - Ambient Expo, Expo Flowers & Garden, Mobila Expo, Antique Market I, precum si Modexpo I. Aceste manifestari au reunit peste 16.000 de vizitatori.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelC4E FORUMALLBIMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere