Agenda Constructiilor
Vineri, 17 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - COS: Piata solutiilor de birouri este estimata sa creasca cu 7% in 2018
COS: Piata solutiilor de birouri este estimata sa creasca cu 7% in 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Mar 2018 17:29
Piata solutiilor de birouri va inregistra o crestere moderata in 2018, cu un avans de aproximativ 7%, potrivit Corporate Office Solutions (COS) Romania. Aceasta va fi influentata, in special, de preocuparea companiilor pentru crearea spatiului de lucru ideal pentru atragerea si retentia angajatilor talentati, dar si de utilizarea tehnologiei pentru a creste eficienta acestora la locul de munca.
Potrivit lui Christophe Weller, CEO & Founder al COS Romania, capacitatea sectorului imobiliar de a livra spatii office de calitate va fi determinanta in mersul pietei de profil. ”Sunt increzator pe termen scurt si mediu. Vedem un parcurs pozitiv pana in 2020 si observam anumite evolutii economice extrem de interesante, care vor oferi companiilor oportunitati mari de a construi spatii de birouri din ce in ce mai inovative pentru angajati”, arata reprezentantul COS Romania.
Din perspectiva teritoriala, Bucuresti si Cluj-Napoca vor inregistra cea mai buna dinamica a pietei solutiilor de birouri, in conditiile in care aici se poate vorbi despre volume mai importante pe sectorul comercial de Real Estate. In acest moment, clientii isi doresc solutii personalizate ale spatiului de lucru, care sunt concepute pe baza unor studii aprofundate ale obiceiurilor de la locul de munca. In esenta, companiile vor sa le ofere angajatilor un mediu care sa le creasca eficienta, fie ca muncesc la birou, fie ca muncesc de la distanta.
”Acum 20 de ani, cand puneam bazele COS Romania, era foarte dificil sa gasesti oportunitati de business, pentru ca investitorii straini nu erau multi, iar jucatorii locali erau greu de gasit. Erau vremuri cand, in acest domeniu, vorbeam despre afaceri mai mici de un milion de euro pe an. Confortul angajatilor la locul de munca nu era o miza pentru companii. In 2016 am ajuns la afaceri-record de 31,5 milioane de euro. Schimbarea de optica in ceea ce priveste oferta pentru angajati este evidenta”, arata Cristophe Weller.
COS Romania a incheiat anul 2017 cu afaceri de 28,5 milioane de euro, in usoara scadere fata de recordul inregistrat cu un an mai devreme. Compania lucreaza cu furnizori locali de mobilier personalizat precum Invento Art Design, Morem Grup sau Aramis Feeling, care au devenit a doua resursa - dupa Steelcase - in ceea ce priveste volumele si valoarea achizitiei.
Despre COS Romania
COS Romania este lider in servicii integrate pentru spatii de birou, oferind servicii de design, lucrari de fitout, pentru care asigura service si mentenanta, management de proiect, mobilier standard si custom made pentru spatii de birouri, mocheta si servicii de relocare. Cu 20 de ani de experienta in industrie - sarbatoriti in acest an - compania are 100 de angajati si peste 1.750 de clienti din industrii diverse. COS ramane singurul dealer autorizat Steelcase, lider global in industria de mobilier de birou, si reprezinta de asemenea si Interface, lider global in mocheta modulara. COS este parte a Office Solutions Group, consultant in spatii interioare de birouri din 1995 si unul dintre cei mai mari jucatori de profil din Europa de Est, cu birouri la Moscova, St. Petersburg, Kiev, Astana, Almaty, Minsk, Bucuresti si Cluj-Napoca.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
concelex
CDS
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
EDIT-Structural
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
noark
Ubitech
leviatan
rigips
Acvatot 2019
viarom
siniat
strabag nivel 1
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander