Agenda Constructiilor
Vineri, 07 August 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CTPark Bucharest ofera spatii multifunctionale Premium Business Units
CTPark Bucharest ofera spatii multifunctionale Premium Business Units
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 24 Sep 2019 18:53
CTPark Bucharest gazduieste un nou rezident, FAN Courier, incepand din luna septembrie a.c., dupa cum se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului, dat publicitatii la 24 septembrie 2019. Compania FAN Courier a inchiriat o suprafata de aproximativ 2.000 mp in parc, intr-una dintre recent-lansatele unitati de dimensiuni mici, Premium Business Units, care se adreseaza antreprenorilor si companiilor care vor sa aiba servicii complete la indemana in parc si sa beneficieze de spatii moderne intre 1.000 mp si 3.000 mp.
Premium Business Units sunt spatii flexibile si multifunctionale, incluzand birouri, showroom si depozit, sub un singur acoperis, fiind perfecte pentru productie, laboratoare si start up-uri.
„Ne bucura faptul ca FAN Courier a ales sa fie rezident al CTPark Bucharest si credem ca este benefic pentru ambele parti. FAN Courier isi poate deservi mai eficient clientii, din care o parte sunt deja rezidenti in parc. Pentru CTP, FAN Courier reprezinta tipul de companie care creeaza sinergii importante pentru cei care isi au deja sediile in parcul nostru - la numai cativa km de Bucuresti -, si se incadreaza perfect in noul concept de Premium Business Units pe care pe care tocmai l-am lansat”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP in Romania.
CTPark Bucharest beneficiaza de o amplasare excelenta, foarte aproape de soseaua de centura a Capitalei si cu acces foarte bun la autostrada A1, oferind o ruta rapida atat spre cea mai populata zona a Bucurestiului, cat si spre restul tarii. Rezidentii parcului beneficiaza de o suita larga de servicii in parc, de la cantina si restaurant si pana la servicii medicale, precum si mentenanta 24/7. Cladirile noi livrate in parc sunt construite dupa cele mai inalte standarde, ceea ce le face foarte eficiente energetic, ceea ce reduce costul operational – un mare avantaj, in special pentru acesti clienti cu spatii de dimensiuni reduse.
„Consideram ca intreprinderile mici, unitatile de productie, companiile care au nevoie de un spatiu relativ mic merita sa-si dezvolte activitatea in spatii curate, moderne, care sa le ofere costuri mici ale utilitatilor si posibilitatea de a atrage forta de munca de buna calitate. Pentru cine vrea sa se concentreze pe business si sa lase CTP sa aiba grija de spatii si problemele de mentenanta, Premium Business Spaces este solutia perfecta”, a adaugat Andrei Koszti, director regional de vanzari al CTP.
***
CTP este un dezvoltator si administrator full-service de proprietati comerciale, specializat in livrarea si managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internationale si locale de prim rang, care fac investitii strategice noi sau isi extind operatiunile in Europa Centrala si de Est. CTP detine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrala, cu peste 5 milioane de metri patrati de spatii de clasa A, in peste 90 de puncte strategice, aflate in sapte tari – Cehia, Slovacia, Ungaria, Serbia, Romania, Polonia si, mai nou, Bulgaria. CTP detine CTPark Brno, care este cel mai mare business park din CEE.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulCOVID-19allbimAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere