Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DAIKIN: Nou model de aer conditionat Sensira R-32 din gama BLUEVOLUTION
DAIKIN: Nou model de aer conditionat Sensira R-32 din gama BLUEVOLUTION
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Feb 2018 16:32
Cu peste 90 de ani de experienta in domeniul tehnologiilor de climatizare, Daikin stie de ce este nevoie pentru a crea un mediu confortabil si un climat interior perfect in orice spatiu. De aceea, compania lanseaza un nou model split din gama BLUEVOLUTION, Sensira R-32. Echipat cu revolutionarul agent frigorific R-32 si cu alte functii imbunatatite, noul model de aer conditionat integreaza cele mai recente tehnologii, reusind, astfel, sa creasca eficienta energetica, sa asigure un confort sporit si o rentabilitate impresionanta.
Eficienta pana la clasa A++
Sensira R-32 creeaza un climat interior confortabil, mentinand, in acelasi timp, valori excelente ale eficientei energetice. Datorita agentului frigorific R-32, noua unitate se remarca prin consumul de energie mai scazut si eficienta energetica ridicata, atingand clasa A++ pentru racire. Acest lucru inseamna costuri reduse pentru energie si mai multa grija pentru mediul inconjurator. De altfel, toate unitatile din gama de produse echipate cu agent frigorific R-32 au un impact asupra mediului cu 68% mai mic fata de sistemele dotate cu agent R-410A.
Confort
Imbinand confortul de ultima generatie si eficienta energetica superioara, aparatul de aer conditionat Sensira R-32 garanteaza o atmosfera interioara perfecta, in orice sezon. Panoul frontal plat si modern se integreaza in orice decor interior si se curata extrem de usor. Baleierea automata pe verticala distribuie aerul si temperatura uniform in intreaga incapere. Modul Turbo raceste sau incalzeste camera rapid, atingand un nivel maxim al confortului in cel mai scurt timp. Insa, acestea nu sunt singurele avantaje. Datorita nivelului de presiune sonora de pana la 21 dBA, Sensira functioneaza aproape imperceptibil, asigurand, astfel, un somn linistit in timpul noptii.
Fiabilitate
Pentru a garanta o functionare perfecta, Sensira R-32 vine cu un compresor imbunatatit. Noul compresor swing cu doua camere contribuie la economii de energie semnificative, un risc mai redus al defectiunilor si o functionare silentioasa. Totodata, noul model permite controlul constant al climatului interior perfect.
Control facil
Daikin Online Controller ajuta la monitorizarea sistemului de climatizare din orice locatie, in orice moment. Conectati simplu si rapid unitatea la reteaua Wi-Fi si descarcati aplicatia pentru a seta programe de temperatura, vizualiza consumul de energie si multe alte optiuni.
Noul model de aer conditionat Sensira R-32 este disponibil in Romania incepand cu data de 20 Februarie 2018, prin intermediul dealerilor autorizati Daikin din intreaga tara.
Despre Daikin
La nivel global, compania DAIKIN este prezenta in peste 145 de tari, avand peste 67.000 de angajati in cele 90 de fabrici. Cu o experienta de peste 90 de ani in proiectarea si fabricarea de tehnologii de incalzire si racire, Daikin este lider de piata in tehnologia pompelor de caldura, fiind renumit pentru abordarea sa inovatoare in ceea ce priveste dezvoltarea de produse, precum si pentru calitatea de neegalat si versatilitatea solutiilor sale integrate. De altfel, Daikin a lansat in 2014 prima generatie de produse pentru segmentul rezidential care folosesc exclusiv agentul frigorific R32.
Daikin VRV si Daikin Altherma sunt cele mai vandute sisteme de pompe de caldura in Europa, cu peste 500.000 de sisteme livrate pana in prezent. In Europa compania are aproximatic 5.500 de angajati si 10 fabrici de productie cu sediul in Belgia, Republica Ceha, Franta, Germania, Olanda, Italia, Turcia, Marea Britanie si Spania. Daikin este pe piata din Romania din 1994, avand in prezent peste 35 de angajati si o retea complexa de distribuitori, axati pe solutii comerciale, industriale si rezidentiale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
C4E FORUMCOVID-19ACADALLBIMTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere