Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - EDIFICIA Star Construct va realiza noul proiect imobiliar mixt HILLS Pallady
EDIFICIA Star Construct va realiza noul proiect imobiliar mixt HILLS Pallady
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Sep 2019 14:57
Dezvoltatorul Edificia Star Construct aduce birourile aproape de casa si construieste proiecte imobiliare mixte. HILS Pallady Apartments: un nou proiect imobiliar de 2.000 de apartamente, plus o cladire de birouri, construit in sectorul 3
HILS Pallady Apartments este un nou proiect imobiliar mixt ce va avea atat locuinte, cat si spatii de birouri ce vor deservi in special locatarii. Proiectul este dezvoltat in zona Pallady din sectorul 3. Aici dezvoltatorul va crea o comunitate mare prin constructia a 12 blocuri, cu apartamente de una, doua si trei camere.
Cererea de apartamente noi este in crestere intr-o piata imobiliara in care apartamentele vechi sunt majoritare. Tinerii se reorienteaza catre constructiile noi, dar vor sa fie aproape de scoli, gradinite, metrou si centre comerciale. Pentru ca Bucurestiul a devenit din ce in ce mai aglomerat iar familiile simt nevoia de mai mult timp liber impreuna, am adaugat la proiectul Hills Pallady o cladire de birouri de 2312 mp, sperand ca va deservi in principal locuitorii ansamblului.
Dezvoltatorul a ales sa construiasca si spatii de birouri in incinta complexului destinate in special locatarilor pentru a avea acces mai usor catre locul de munca.
Proiectul HILS Pallady Apartments este conectat la reteaua de transport a Bucurestiului, fiind amplasat la doar 50 de metri de statia de metrou Anghel Saligny, dar si langa statii de tramvai si autobuz. In plus, zona este in plina expansiune imobiliara si comerciala fiind, de asemenea, foarte avantajoasa din punct de vedere al cumparaturilor de interes zilnic. In apropiere sunt mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes precum magazine de mobila si decoratiuni, supermarketuri, magazine de incaltaminte si imbracaminte, etc.
HILS PALLADY APARTMENTS va fi lansat in premiera la targul Imobiliarium Universitate
Dezvoltatorul va veni la targul Imobiliarium cu o oferta de apartamente proiectate in mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere si duplex.
Apartamentele sunt proiectate pentru a oferi locatarilor spatiu suficient. De pilda, pentru cei care iubesc lejeritatea pe care ti-o ofera traiul la bloc, dar isi doresc sa se bucure de sentimentul de libertate pe care il ofera spatiul generos, le propunem sa opteze pentru un duplex, aflat la etajele superioare ale blocurilor.
Locatarii HILS Pallady Apartments vor beneficia de spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, unde se pot relaxa, iar cei mici isi pot consuma energia, un wellness club pentru asigurarea starii de bine zi de zi, iar pentru cei care au in gand siguranta si binele masinilor proprii, suficiente locuri de parcare, terane si supraterane. Proiectul HILS PALLADY APARTMENTS se va construi in doua etape, prima faza urmand sa livreze aproximativ 1000 de unitati locative noi.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelACADCOVID-19ALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere