Agenda Constructiilor
Duminica, 20 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELECTRIC ARENA: Expozitie de echipamente electrice organizata de CONSOLIGHT
ELECTRIC ARENA: Expozitie de echipamente electrice organizata de CONSOLIGHT
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Mai 2019 10:18
Consolight are deosebita placere sa va invite in arena celor mai importanti producatori de echipamente electrice, automatizari, corpuri de iluminat, aparataj electric si accesorii pentru instalatii electrice.
Organizat sub forma unei expozitii, in incinta Consolight Bucuresti, pe durata a doua zile (16-17Mai) evenimentul isi propune sa fie o experienta interactiva, realizata in echipa si de aceea acest proiect este o initiativa in demersul de a promova impreuna cu partenerii Consolight solutii inovatoare, de ultima ora, solutii smart si interconectate, in trend cu noile directii in tehnologie.
Consolight aduce o viziune complexa, conectata la viitor, in acord cu cele mai noi tendinte din piata echipamentelor si instalatiilor electrice. Cu o experienta de peste 22 de ani si lider pe acest segment, va propunem cele mai inovative si complexe solutii pentru instalatiile electrice, adaptandu-se permanent cerintelor si nevoilor pietei de profil, tinand pasul cu tehnologia.
Alaturi de partnerii nostri, Philips, Gewiss, Schneider, OBO, Noark, Eaton, ABB, Finder, Assmann, Elmax, Kanlux, Courbi, Bachmann, Steinel, Scame, ICME, Vimar, Fegime, AREL, Zumtobel, am pregatit o expozitie de materiale electrice profesionale, o sursa de inspiratie pentru voi. Veti putea testa cele mai noi tehnologii, solutii inteligente, ultimele noutati in design si echipamente electrice!
Misiunea Consolight este de a ramane un partener de incredere si prima optiune a clientilor pe termen lung, oferind o gama larga de produse, la cel mai bun raport calitate/pret. Produsele si serviciile oferite acopera nevoile oricarui tip de client (rezidential, tertiar, industrial), firma impunandu- se pe piata de profil printr-o retea nationala de distributie, avand 13 filiale, cu o suprafata totala de peste 3.000 mp de birouri si showroom-uri, 9.000 mp suprafata totala de depozitare si o flota de 30 de autoutilitare.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareLicente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere