Agenda Constructiilor
Luni, 18 Noiembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELIS PAVAJE: Finalizare investitie de 10 milioane euro la fabrica Secuienii Noi
ELIS PAVAJE: Finalizare investitie de 10 milioane euro la fabrica Secuienii Noi
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Apr 2019 16:16
Elis Pavaje a deschis la Fabrica Secuieni, in cadrul unui eveniment festiv, cel mai mare showroom de pavele din Romania. Evenimentul a avut loc in prezenta a cca 100 colaboratori din presa, distribuitori, montatori, arhitecti.
Am implinit 28 ani de la infiintarea companiei si ne bucura faptul ca dupa multi ani in care a predominat interesul pentru latura functionala, acum produsele noastre sunt bine cunoscute si pentru caracteristici estetice si pentru posibilitatile de amenajare pe care le deschid. Pe fondul cererii pietei si a dezvoltarii gamei de produse, ultimii ani au adus o crestere semnificativa pe segmentul produselor din gama premium.Acest showroom este al treilea showroom Elis Pavaje din tara si cel mai mare in acelasi timp” a declarat dl Emil Gota, director general Elis Pavaje.
“Showroomul de pavele, borduri si produse pentru gradina de la Fabrica Elis Pavaje ( Secuienii Noi, jud Neamt) a fost gandit pentru a reprezenta o sursa de inspiratie pentru amenajarea spatiilor exterioare, rezidentiale, comerciale sau publice” a mentionat Bianka Dobre, director marketing Elis Pavaje.”Odata cu reamenajarea showroomului din Stoenesti, Prahova, in 2016, a aparut ideea organizarii unui concurs de idei, in colaborare cu studentii Universitatii Ion Mincu din Bucuresti.. Dupa finalizarea primului proiect, amavut o colaborare la fel de reusita cu studentii Facultatii de Arhitectura, GM Cantacuzino din Iasi, de asta data pentru amenajarea spatiului din fata fabricii de la Secuienii Noi. La concurs au participat 9 echipe si Elis Pavaje a acordat premii in valoare neta de 1.000 de euro. Concursul a vizat obtinerea unor propuneri de amenajare a unui showroom de cca 5.000 de mp, care sa includa idei pentru spatii publice, idei pentru spatii rezidentiale, parcare masini si loc pentru biciclete. Un astfel de proiect de colaborare aduce beneficii atat studentilor, care in urma concursului raman cu un bagaj consistent de informatii practice despre produse pe care le vor folosi in experienta ulterioara, cat si companiei, castigul fiind idei creative, neincorsetate de limitarile experientei practice.
“Dorim sa oferim clientilor nostri idei noi pentru amenajarea spatiilor, fie ca e vorba de alei, curte,terasa, amenajari in panta, garduri sau ziduri .In cei 5000 de mp amenajati de la fabrica Elis Pavaje, Stoenestiputeti gasi toate produsele din gamele Premium si Standard Elis Pavaje, inclusiv produse pentru gradina, precum: jardinière, focare, banci.”, a mai adaugat Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje.
Showroomul Elis Pavaje de la fabrica Secuienii Noi, Neamt, reprezinta ultima etapa a investitiei de 10 milioane de euro in cel de-al treilea punct de lucru al companiei. La aceasta fabrica se produc pavele si borduri, pe o linie integral automatizata, de asemenea, a fost instalata si o linie de productie tuburi din beton. Suprafata amenajata este de 50.000 mp iar in punctul de lucru lucreaza 52 angajati in departamentele productie, logistica, vanzari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLicente bimghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere