Agenda Constructiilor
Vineri, 07 Mai 2021
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ENVIRON: Bani din reciclarea deseurilor electrice, in sprijinul medicilor si spitalelor
ENVIRON: Bani din reciclarea deseurilor electrice, in sprijinul medicilor si spitalelor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 28 Iul 2020 13:11
Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, care a servit ca unitate medicala suport in lupta contra pandemiei de Covid-19, are nevoie de aparatura medicala necesara unor interventii cat mai prompte, in valoare de 10.000 de euro. Pana pe 31 iulie, pentru fiecare kg de deseuri electrice colectate in cadrul campaniei "Recicleaza pentru cei care salveaza", Asociatia Environ va dona 1 leu catre Fondul de Urgenta pentru spitale deschis de Salvati Copiii.
Fondurile colectate in acest maraton de solidaritate se vor adauga unei donatii initiale de 5.000 de euro realizata de Environ la lansarea campaniei. 
Medicii vor avea astfel la dispozitie un monitor de functii vitale, un injectomat, pulsoximetru si senzori pentru acesta, precum si echipamente de protectie, pentru a putea intervene si ingriji optim pacientii. 
"Salvati Copiii Romania a creat un mecanism de intarire a capacitatii spitalelor din Romania in lupta contra pandemiei si trebuie sa ramanem vigilenti. Virusul nu a obosit si e nevoie de eforturile noastre solidare, pentru a-i proteja si ajuta deopotriva pe medici si pe pacienti", a explicat Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania.
Pana in prezent, s-au alaturat initiativei companii precum Linde Gaz Romania sau Tchibo Brands, insa si personalitati publice precum Ana Maria Bucura, Iulia Ionescu, Alice Cavaleru, Noemi Meilman. 
"Ne bucuram tare mult ca am primit un feedback pozitiv atat din randul clientilor nostri, cat si al persoanelor publice care au aderat imediat la cauza noastra si au ales sa transmita mesajul nostru catre comunitatile lor, insa avem nevoie in continuare de implicarea oamenilor. Din pacate, criza nu s-a incheiat, iar spitalele si medicii au nevoie de ajutorul nostru, de aceea lansam inca o data un apel la reciclare: printr-un gest simplu, protejezi mediul inconjurator si contribui la salvarea de vieti omenesti", a declarat Roxana Puia, Director de Marketing Environ. 

Cine poate dona si unde?
Persoanele fizice sau juridice care detin aparatura electrica veche sau defecta pot solicita preluarea gratuita de la domiciliu sau sediul companiei Environ pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau prin comanda telefonica la 031.827.0000, termenul maxim de asteptare fiind de 72 de ore oriunde pe teritoriul Romaniei. 
Oricine se poate implica in campanile, atat prin predarea aparaturii electrice vechi sau defecte, cat si prin promovarea initiativei in cercul de cunoscuti folosind hashtag-ul #RecicleazaPentruCeiCareSalveaza in postarile din social media.
Campania "Recicleaza pentru cei care salveaza" se deruleaza in perioada 12 mai - 31 iulie 2020.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulgamma_2021TERAPLASTALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
hilti
ERBASU CONSTRUCT
rigips
cv water 2021
CELCO 2020
hidroplasto
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere