Agenda Constructiilor
Marti, 02 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - EVENIMENT: Sustenabilitatea Corporativa in Romania - Bucuresti, 24 iulie 2019
EVENIMENT: Sustenabilitatea Corporativa in Romania - Bucuresti, 24 iulie 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Iul 2019 16:52
Agentia de consultanta The Azores Sustainability & CSR Services organizeaza a 4-a editie a conferintei “Best Practices in Romanian CSR”. In data de 24 iulie 2019, la Athenee Palace Hilton din Bucuresti vor fi anuntate rezultatele analizei Romania CSR Index 2019, cea mai importanta analiza a domeniului sustenabilitatii si responsabilitatii corporative din Romania.
Pentru realizarea acestui index au fost analizate peste 700 de companii, mai exact toate companiile din Romania care au peste 500 de angajati. Conform Ordinului 3456/2018, publicat in Monitorul Oficial pe 7 noiembrie 2018, toate companiile cu mai mult de 500 de angajati vor avea obligatia de a publica rapoarte de sustenabilitate, incepand cu exercitiul financiar 2019.
“Companii si guverne din intreaga lume prioritizeaza sustenabilitatea si isi seteaza obiective tinand cont de Agenda 2030 a ONU si cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabila. Este o perioada in care societatea devine mai constienta de impactul pe care il are asupra mediului si in comunitati. In acest context, companiile incep sa isi reevalueze strategia de business si sa inoveze, punand accent pe limitarea impactului negativ asupra mediului si pe maximizarea impactului social pozitiv in comunitati. Aceste schimbari vor genera noi modele de business si vedem deja in piata rezultate foarte bune ale companiilor care si-au definit o strategie ambitioasa de sustenabilitate.”, explica Alina Liciu, Fondator si Managing Partner The Azores, organizator al evenimentului.
Din raportul de analiza din 2018, a reiesit ca cele mai active companii au fost cele din domeniul Bauturilor si din Telecom. In raportul care va fi prezentat anul acesta, in data de 24 iulie, se observa o schimbare a dinamicii in sensul ca si companiile din Food Retail si din domeniul IT incep sa investeasca mai mult in sustenabilitate corporativa. Tot in raportul de anul acesta se evidentiaza cateva schimbari ce au produs o surpriza analistilor, cum ar fi un numar mai mare de rapoarte de sustenabilitate si o atentie sporita Obiectivelor de Dezvoltare Durabila ale ONU.
In cadrul evenimentului vor fi prezentate proiecte sau programe de investitii in comunitati dar si cele mai bune practici care reies din raportarea sustenabilitatii. Profesionisti de top din Romania vor contura tendintele pietei din tara noastra si de la nivel international si vor releva insight-uri despre modul in care o companie poate sa obtina cele mai bune rezultate in urma investitiei in sustenabilitate si in comunitati.
Agenda evenimentului:
Keynote Speaker: Simon Graham, Head of Innovation, DCA, The DNA of Sustainable Business
Panel 1: Investitii in comunitati aliniate la strategia de business
Speakeri:
Irina Ionescu - Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC Romania
Angelica Barbu - Director Comunicare & Marketing, CEZ Romania
Cristina Brindusoiu - Category Marketing Manager Home & Hygiene, Unilever Romania
Keynote Speaker: Darren Willman, Corporate Governance Research Manager, Sustainalytics
Panel 2: Maximizarea impactului raportului de sustenabilitate
Speakeri:
Valer Hancas - Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland Romania
Irina Ionescu - Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC Romania
Vera Ularu - Senior Communication Specialist, Patria Bank
Corina Radu - CSR Consultant, Solved - The Cleantech Company Finland
Moderator: Andreea Ghiocel - Operational Manager Reporting Division, The CSR Agency
Panel 3: Alina Liciu - Rezultatele ranking-ului Romania CSR Index 2019
Moderator al evenimentului: Victor Georgescu
Participantii la eveniment vor primi, in premiera, revista Community Index Magazine, singura revista bilingva dedicata sustenabilitatii si CSR-ului strategic din Romania si cel mai cuprinzator index al proiectelor corporate de investitii in comunitati.
Mai multe detalii sunt disponibile aici, iar inscrierile se pot face aici!
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere