Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - FORTE: Proiectul U-Center P+8E de 200 milioane euro va fi dezvoltat in doua faze
FORTE: Proiectul U-Center P+8E de 200 milioane euro va fi dezvoltat in doua faze
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Dec 2019 17:22
Forte Partners anunta inchirierea a 12.500 de metri patrati de spatii de birouri catre compania britanica de software Endava, in prima faza a proiectului office U-Center.
„Centrul din Bucuresti a crescut foarte repede in ultimii ani, ajungand sa fie unul dintre cele mai mari centre de livrare Endava la nivel global”, declara Roxana Circu, Delivery Unit Manager Endava Bucuresti. „Cu peste 800 de angajati in zona de arhitectura software, programatori, testeri, specialisti in zona de date, analisti de business, manageri de proiect si consultanti CRM, echipa de aici avea nevoie de un spatiu comun in care sa isi desfasoare activitatea. Consolidarea operatiunilor intr-o singura cladire aflata intr-o zona usor accesibila, cu spatii verzi, zone de relaxare si alte facilitati in apropiereface parte din directia noastra strategica de a imbunatati mediul de lucru pentru angajatii Endava.”
Proiectul office U-Center, cu o valoare de piata de 200 de milioane de euro, va avea un regim de inaltime 2S+P+8 etaje pentru faza I a proiectului, o suprafata totala inchiriabila de 63.000 de metri patrati si va fi dezvoltat in doua faze. Prima dintre ele va fi finalizata in 2021, iar cea de-a doua – in 2022.
„Pentru Forte Partners, contractul semnat cu Endava reprezinta o confirmare a strategiei noastre de a crea, in zona Tineretului, un nou hub office reprezentativ pentru Bucuresti”, declara Geo Margescu, cofondator si CEO al Forte Partners. „Am desemnat Bog`Art, o companie cu experienta semnificativa in constructia de proiecte de birouri, ca antreprenor general pentru U-Center. Astfel, ne-am asigurat ca arhitectura si functionalitatea proiectului vor fi pe primul loc, la fel ca in cazul tuturor proiectelor noastre. Ca intotdeauna, ne asiguram ca proiectul va fi edificat cu atentie si grija atat la spatiile de lucru si cele comune pentru angajati - de la spatii verzi, la zonele de relaxare, cantine – , la calitatea aerului sau la modul in care este utilizata lumina naturala, cat si la nevoile comunitatii locale.”
Proiectul office U-Center, cu o pondere de 30% a spatiilor verzi in suprafata totala a ariilor comune, va facilita legatura dintre Parcul Carol si Parcul Tineretului, prin spatiul comun dintre cele doua faze de dezvoltare, gandit ca parte a viitoarei Centuri Verzi a Bucurestiului.
Situat pe Calea Serban Voda, la mica distanta de statia de metrou Tineretului si cu acces facil la mijloace de transport in comun de suprafata (tramvai, autobuz), proiectul office U-Center va avea si o componenta de retail la parter si este dezvoltat conform strategiei Forte Partners de a construi proiecte office acolo unde exista deja rezidential si de a dezvolta proiecte rezidentiale acolo unde sunt deja hub-uri office consacrate. Aceasta strategie este bazata pe ideea de a avea la un loc toate facilitatile si caracteristicile unui trai urban modern si confortabil, in cladiri sustenabile si eficiente energetic, cu acces usor la mijloacele de transport in comun, magazine si alte facilitati sociale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelACADALLBIMCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ DE OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra

Impactului maladiei Covid-19 pentru industria romaneasca de constructii si domeniile conexe


pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere