Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GLOBALWORTH Christmas Charity Days a reunit 700 de copii din 14 centre sociale
GLOBALWORTH Christmas Charity Days a reunit 700 de copii din 14 centre sociale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Dec 2019 15:47
Fundatia Globalworth a reunit si sprijinit 700 de copii din 14 centre sociale si de plasament partenere in cea de-a sasea editie a evenimentului Globalworth Christmas Charity Days, organizata in primele doua saptamani din luna decembrie.
In perioada 2-10 decembrie, in noul lobby inteligent din Globalworth Tower a fost amenajat un colt de caritate care a gazduit campania de strangere de fonduri „The gift that keeps on giving shop". In acest colt au fost instalate cutii goale in care se regaseau dorintele speciale ale unor copii care nu au parte de cadouri in perioada Craciunului. Chiriasii, colegii si partenerii Globalworth au luat cate o astfel de cutie in care au pus, ulterior, cadoul mult visat de fiecare copil. Masinute, unicorni, ursuleti de plus sau dulciuri au umplut lobby-ul cladirii, sub atenta indrumare a ajutorului lui Mos Craciun: Pepper, primul angajat robot al Globalworth. Intre 11 si 13 decembrie, cadourile au fost oferite de Mos Craciun celor 700 de copii, in cadrul unor evenimente special create pentru cei mici, cum ar fi ateliere, concerte-surpriza sau spectacole de dans.
„Globalworth Christmas Charity Days este un cadou pentru noi toti, un eveniment pe care il asteptam cu nerabdare la finalul fiecarui an. Este cea mai buna ocazie sa oferim bucurie si sa primim zambete la schimb, sa vedem cu ochii nostri cat este de usor sa ajutam copiii pentru care Craciunul nu este neaparat o perioada de bucurie. Le multumim tuturor partenerilor, colegilor, chiriasilor si donatorilor anonimi care au ajutat ca aceasta magie sa aiba loc!”, a declarat Georgiana Iliescu, Director Executiv, Fundatia Globalworth.
„Am fost tare fericita sa il vad pe Mos Craciun, mai ales ca e cel real.” (Denisa, 8 ani).
„Cel mai tare mi-a placut Gasca Zurli. Si mi-a mai placut ca mi-am facut prieteni, m-am jucat si am primit un cadou mare pe care o sa-l impart cu fratele meu.” (David, 7 ani).
Fundatia Globalworth a ajuns, in cadrul celor sase editii ale evenimentului Globalworth Christmas Charity Days, la 5.600 de cadouri oferite copiilor care provin din medii defavorizate. La editia din acest an, copilii au fost invitati din partea fundatiilor si asociatiilor partenere: Fundatia United Way Romania, Fundatia Providenta impreuna cu Centrul Comunitar Jilava si cu Centrul Comunitar Padureni, Asociatia Ana si Copiii impreuna cu Centrul Comunitar din comuna Urlati si cu Centrul Comunitar din comuna Fundulea, Asociatia Club Sportiv Aurora Baicoi, Asociatia Club Sportiv Viitorul Ialomita din comuna Cosereni, Asociatia Mia’s Children din Comuna Chiajna, Asociatia Provita pentru nascuti si nenascuti din Comuna Posesti, Fundatia Regala Margareta a Romaniei, Asociatia Beneva, Asociatia Hercules din Costesti, Fundatia Hospice Casa Sperantei si Fundatia Hope & Homes for Children.
Globalworth Christmas Charity Days face parte din seria de evenimente caritabile destinate beneficiarilor Fundatiei Globalworth, alaturi de evenimente precum Globalworth Camp Day.
 
TeraSteelACADCOVID-19ALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere