Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GLOBALWORTH dezvolta cu 35 milioane euro noul proiect logistic din Chitila
GLOBALWORTH dezvolta cu 35 milioane euro noul proiect logistic din Chitila
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Mai 2019 15:35
Globalworth, liderul pietei de birouri in Romania si Polonia, lanseaza brandul Global Logistics, care va ingloba toate proprietatile sale logistice, ca parte a strategiei de a-si consolida pozitia pe acest segment cu o crestere rapida, si anunta un nou proiect langa Bucuresti. Compania intentioneaza sa dezvolte un proiect logistic in Chitila (Ilfov), cu o suprafata de aproximativ 77.000 de metri patrati, in urma unei investitii de 35,5 milioane de euro, care va fi construit in parteneriat cu Global Vision. Recent, Globalworth a finalizat si prima faza a extinderii proiectului sau logistic din Timisoara.
„Continuam sa observam cererea puternica din sectorul industrial si logistic. Proiectul nostru Global Logistics Timisoara (fostul Timisoara Airport Park) din Vestul tarii a avut foarte mare succes si este inchiriat in totalitate de companii de renume. Strategia noastra pentru perioada urmatoare se concentreaza in continuare pe intarirea pozitiei de lider al pietei de birouri, dar ne dorim si cresterea prezentei pe segmentul logistic cu noi proiecte, incepand cu extinderea Global Logistics Timisoara si noua investitie din Chitila in parteneriat cu Global Vision. Aceste investitii vor fi dezvoltate sub platforma Global Logistics, care va ingloba toate proiectele industriale si logistice”, a declarat Dimitris Raptis, Deputy CEO si CIO al Globalworth.
„Parteneriatul cu Globalworth ne onoreaza si confirma faptul ca viziunea noastra de a dezvolta proiecte industriale si logistice integrate, in imediata apropiere a marilor centre de resurse umane si a retelelor majore de transport si infrastructura, este una sustenabila si cu un potential de dezvoltare insemnat. De altfel, toate analizele noastre indica faptul ca piata de logistica si industrial din Romania devine una din ce in ce mai atractiva pentru investitorii straini. Tocmai de aceea, intentia noastra este sa ne consolidam aceasta competenta unica de a dezvolta si administra, intr-o maniera consultativa si eficienta, bazata pe complementaritate de obiective, proiecte mixte si ambitioase dedicate companiilor cu viziune si aspiratii transfrontaliere”, a adaugat Sorin Preda, CEO al Global Vision.
Global Logistics Chitila este un proiect logistic de tip „last mile”, care va fi construit pe un teren de peste 136.000 de metri patrati. Dezvoltarea se va realiza in mai multe faze, primii 20.000 de mp de spatii logistice fiind programati pentru livrare in primul semestru al anului viitor. Accesul este unul excelent, prin autostrada A1, soseaua de centura a capitalei si DN7, care faciliteaza un traseu rapid catre zonele centrale ale Bucurestiului.
In octombrie 2018, Globalworth a demarat extinderea proiectului Global Logistics Timisoara, care a atins un grad de inchiriere de 100%. Global Logistics Timisoara II ofera potentialul de extindere cu 140.000 de metri patrati si va fi dezvoltat pe un teren de peste 30 de hectare. Prima faza a proiectului, de aproape 18.000 de metri patrati, a fost deja finalizata si compania se afla in negocieri avansate pentru inchirierea suprafetei livrate. De asemenea, din portofoliul Globalworth face parte si proiectul logistic dezvoltat pentru Groupe Renault, care va fi si el redenumit in Global Logistics Pitesti.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ACADALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere