Agenda Constructiilor
Miercuri, 16 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GLOBALWORTH dezvolta doua noi cladiri de birouri in nordul Bucurestiului
GLOBALWORTH dezvolta doua noi cladiri de birouri in nordul Bucurestiului
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Feb 2018 15:38
Globalworth Real Estate Investments Ltd., liderul industriei de cladiri de birouri din Romania, anunta finalizarea achizitiei a doua terenuri in zona de nord a Bucurestiului si pregatirea pentru inceperea lucrarilor de constructie pentru doua noi cladiri de birouri. In urma finalizarii acestora, Globalworth va deveni proprietarul celui mai mare business hub din nordului Capitalei. Ambele terenuri se afla in zona Gara Herastrau/Barbu Vacarescu din noul Central Business District: prima este situata intre cladirile Globalworth Plaza si Green Court B, iar cea de-a doua este adiacenta complexului de birouri Green Court, detinut de asemenea de companie. In total, acestea vor permite dezvoltarea a aproximativ 40.000 mp de spatii comerciale, preponderent birouri. Valoarea totala a ambelor terenuri este de aproximativ 16 milioane de euro.
Primul teren va gazdui cladirea de birouri Globalworth Square. Dupa finalizare, prevazuta pentru al doilea semestru al anului 2019, aceasta va oferi chiriasilor sai spatii de lucru care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si eficienta energetica. Prin facilitati precum spatii de co-working, un lounge in receptie, ecrane care afiseaza date in timp real, sistemul Natural Light si o aplicatie care le permite chiriasilor sa se bucure de facilitati folosind doar telefonul mobil, Globalworth Square isi propune sa vina in sprijinul companiilor pentru a recruta si a pastra cele mai bune talente.
Cea de-a doua cladire va fi situata in cadrul complexului Green Court si va respecta standardele celor trei cladiri deja existente, atat din punct de vedere arhitectural, cat si din punct de vedere al calitatii si eficientei energetice. Aceasta va fi finalizata in cursul anului 2020.
Cladirile de birouri pe care le dezvoltam in nordul Bucurestiului vin in continuarea misiunii noastre de a investi in proiecte de inalta calitate, eficiente din punct de vedere energetic, care promoveaza inovatia, au un impact pozitiv asupra colaborarii si integreaza cele mai recente tehnologii si instrumente. Cu un lobby neconventional, un acoperis verde si spatii de lucru flexibile, dispunand de ultimele tehnologii, Globalworth Square va deveni un punct de referinta pentru mediul de business din Capitala, oferind garantia unui spatiu de lucru creativ, care incurajeaza performanta, a adaugat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth.
Cele doua cladiri se vor bucura de o vizibilitate excelenta, fiind situate intr-una dintre cele mai cautate destinatii de afaceri si de petrecere a timpului liber din oras. Pe langa unul dintre cele mai mari centre comerciale, zona gazduieste un numar mare de restaurante, cafenele, cluburi de fitness, scoli, gradinite si supermarketuri. In plus, acestea vor beneficia de un acces foarte bun la reteaua de transport public, statiile de tramvai si autobuz aflandu-se in fata cladirilor, iar statia de metrou Aurel Vlaicu la doar 200 de metri distanta.
Despre Globalworth Real Estate Investments Ltd.
Globalworth este o companie de investitii imobiliare listata pe piata bursiera AIM care activeaza in Europa Centrala si de Est, axata cu precadere pe piata din Romania, unde este liderul pietei de cladiri de birouri, si Polonia, unde compania s-a extins recent. Globalworth achizitioneaza, dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si in sectorul de logistica/industrie usoara, in locatii premium, prin intermediul carora beneficiaza de venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume. Portofoliul companiei in cele 2 tari, evaluat la peste 1.5 miliarde de euro la 31 decembrie 2017, dintre care 90% este in active producatoare de venit, preponderent in sectorul de birouri, este gestionat de aproximativ 130 de profesionisti.
In 2017, compania a anuntat extinderea pe piata din Polonia, iar in prezent detine aproximativ 72% din capitalul social emis de Griffin Premium RE .. NV ("GPRE"). GPRE este un investitor care activeaza pe piata poloneza de real estate, listat la Bursa de Valori din Varsovia, al carui portofoliu este compus din include noua cladiri de birouri si trei proprietati cu destinatie multipla (birouri si retail), situate in Varsovia si alte orase cheie, precum, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareLicente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere