Agenda Constructiilor
Joi, 16 August 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HORNBACH deschide magazin online cu peste 27.000 de produse disponibile
HORNBACH deschide magazin online cu peste 27.000 de produse disponibile
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 23 Ian 2018 07:50
Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, lanseaza oficial magazinul online in Romania, de unde clientii pot alege din peste 27.000 de produse. Compania anunta extinderea treptata a sortimentului de produse si tinteste listarea in online a peste 80% din produsele de stoc din magazine pana la finalul anului 2018. Pornind de la ideea „Incepe acum proiectele tale si online“, magazinul online poate fi accesat la adresa www.hornbach.ro. Incepand cu data de 23 ianuarie, clientii pot alege dintr-o gama variata de materiale de constructii si produse de gradinarit.
„In contextul schimbarilor tehnologice, valorificarea mediului online ne ajuta sa fim mai aproape de nevoile clientilor nostri. Astfel, deschiderea magazinului online in Romania a venit ca un pas natural in evolutia business-ului nostru. De acum, persoanele pasionate de proiecte de bricolaj au posibilitatea de a consulta in magazinul nostru online informatii detaliate cu privire la proiectele lor si pot face cumparaturi usor, economisind timp“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.
Clientii dispun din acest moment de mai multe posibilitati pentru reducerea timpului necesar realizarii cumparaturilor: fie comanda online si solicita expedierea marfurilor la domiciliu sau la santier, fie se informeaza online si cumpara in magazin. Din cele peste 27.000 de articole prezentate pe site, majoritatea vor putea fi livrate la orice adresa din Romania in termen de 2-3 zile.
De asemenea, din cele peste 27.000 de produse listate, aproximativ 23.000 de produse pot fi rezervate pe site si ridicate personal din magazinul selectat, dupa 4 ore de la rezervare. Restul de 4.000 de produse pot fi rezervate doar in magazinele Hornbach si apoi ridicate de catre clienti.
Cele mai bune preturi online si offline
Preturile produselor Hornbach sunt identice in magazin si in magazinul online. Mai mult, in termen de 30 de zile de la livrarea produselor exista posibilitatea de retur a acestora sau de restituire in magazin.
„Ne-am propus ca iubitorii de proiecte de bricolaj sa gaseasca in noi partenerul ideal pentru astfel de initiative. De aceea, urmarim permanent sa ne imbunatatim serviciile si sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona rapid si comod produsele de care au nevoie. In linie cu aceasta strategie de dezvoltare, avem in plan inclusiv lansarea unei aplicatii mobile pentru magazinul online, la jumatatea acestui an“, a adaugat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.
De asemenea, pe site se vor regasi produse care nu exista pe stoc in magazine, dar care pot fi livrate direct de catre furnizori. Serviciul Clienti va fi disponibil la numarul de telefon 0371.555.999 pentru a raspunde solicitarilor, de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 17:00.
Proiectele de bricolaj, la un click distanta
Magazinul online Hornbach ofera detalii complete referitoare la produsele disponibile pe site, precum si sfaturi si instructiuni despre realizarea proiectelor, partial si sub forma de clipuri video, la care se adauga o functie de comparare pentru produse. In plus, este disponibila si o lista de memorare, care poate fi recomandata sau expediata prietenilor.
Despre Hornbach Romania
Hornbach este o companie multinationala de familie, care a inregistrat in exercitiul financiar 2016/2017 (data bilantului: 28 februarie) o crestere a cifrei de afaceri (neta) de 4,9%, la 3,9 miliarde euro. Fondata in anul 1877, Hornbach este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 6 generatii. In acest moment, concernul detine 156 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in 9 tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).
Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. Hornbach le garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment. In plus, calitatea excelenta a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumarate studii si teste independente.
Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructii si produse de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), Hornbach isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, Hornbach este considerat un angajator de top, in acest moment avand circa 18.000 de angajati care contribuie la succesul companiei.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 136 (August 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023