Agenda Constructiilor
Marti, 02 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IMOBILIARIUM: Oferta in crestere pentru dezvoltatorii de cladiri eficiente energetic
IMOBILIARIUM: Oferta in crestere pentru dezvoltatorii de cladiri eficiente energetic
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Mai 2019 15:14
Cea mai mare parte din oferta rezidentiala de la targul Imobiliarium, editia de primavara, este reprezentata de proprietati upper-quarter si de lux. Dezvoltatorii de proiecte medium vin cu oferte speciale pe perioada targului: preturi promotionale cu reduceri ce ajung si la 20%, obiecte de mobilier oferite cadou sau locuri de parcare, biciclete gratis pentru proiectele green, in timp ce proiectele de lux se axeaza pe ridicarea standardelor de confort si proximitate - locatii ultracentrale, cat mai apropiate de parcuri, facilitati an ansamblurile rezidentiale asemanatoare conditiilor dintr-un resort sau arhitrctura si design interior deosebite.
Proiecte verzi cu cele mai mici costuri la intretinere, aproape de Capitala, viitorul in materie de locuinte pentru un mediu fara poluare
Din 2020 normele Uniunii Europene impugn ca noile dezvoltari imobiliare, inclusive cele de tip rezidential sa fie eficiente energetic si sa produca energie verde, fara sa mai polueze cu acei combustibili fosili. Asa se face ca localitatile din jurul Capitalei, in special cele din zona de nord, au potential tot mai mare din punct de vedere al dezvoltarilor imobiliare de tip green, investitorii au ales sa construiasca in locatii cu multa verdeata, in zone linistite, dar, totusi sa nu fie departe de Bucuresti.
Dezvoltatorul Ecovillas construieste primul proiect imobiliar de apartamente 100% ecofriendly. Loft Green Apartments, un complex de 154 de apartamente localizat in Mogosoaia, este primul ansamblu de apartamente la standard de casa pasiva ce integreaza cele mai performante sisteme pentru producerea energiei termice cu ajutorul pompelor geotermice/geotermale de caldura si a unui sistem de ventilatie inteligent care aduce aer curat 24/24 in locuinta. Noile tehnologii ajuta la reducerea substantiala a costurilor lunare pentru incalzire, costul lunar pentru incalzire in timpul iernii la 3 camere fiind in jur de 70 de lei. Pretul unei garsoniere green porneste de la 43.000 de euro+TVA, iar primul bloc cu 44 de apartamente va fi gata vara aceasta.
Un alt proiect inedit din zona de nord, Toscana Residence, este primul complex rezidential afiliat cu un club de golf din Romania. Ansamblul e situat chiar in orasul Otopeni si este cel mai mare proiect rezidential din zona. Pretul unui apartament in Toscana porneste de la 51.900 euro+TVA, ajungand la 96.100 euro +TVA si vine, in perioada targului, cu mobila de bucatarie cadou.
De asemenea, Eden Lake, un nou proiect ce se lanseaza la targul Imobiliarium, este situat in zona Pipera, pe malul lacului Saulei. Acesta ofera facilitati all-inclusive, de tip resort, dar vine si cu solutii pentru eficientizarea costurilor de intretinere, fiind construit la cele mai inalte standarde. Pretul unui apartament de 2 camere porneste de la 95.000 de euro+TVA si ajunge la 420.000 euro, pentru un apartament de 4 camere cu toate facilitatile incluse.
Segmentul de locuinte ultra-premium, in crestere
Daca in anii trecuti locuintele premium erau considerate un lux, iata ca acum situatia s-a schimbat si asistam la aparitia tot mai multor locuinte ultra premium. Iar cei care vaneaza aceste achizitii sunt foarte atenti la detalii si la multitudinea de beneficii pe care le ofera proiectul imobiliar vizat.
Imoteca adauga 4 proiecte fine living in portofoliu, localizate in cele mai selecte zone
Rabat, Herastrau, Kiseleff, Moliere. Proiectele vor fi disponibile in a doua jumatate a anului, pentru vanzare sau pentru inchiriere, in functie de specificul fiecarui proiect. Imobilele, gandite si dezvoltate pe principii de calitate si pe baza unui concept exclusivist vor ingloba spatii verzi, zone pentru facilitati, servicii integrate, elemente de peisagistica moderne, elemente de design interior si exterior contemporan si sunt proiectate sa ofere o experienta de locuire pentru cele mai rafinate asteptari.
Aviatiei Apartments, cea mai buna optiune din sectorul 1, un proiect dezvoltat la standardele Gran Via Real Estate, oferit de Imoteca, a inceput predarile fazelor 1 si 2. Proiectul dispune de elemente eco-friendly, zone pentru depozitare biciclete, spatii pentru masinile electrice, spatii verzi si de apartamente moderne cu elemente de finisaje contemporane. Pentru targul imobiliarium, Aviatiei Apartments ofera pentru o selectie de apartamente de 3 camere, un loc de parcare inclus in pret.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ACADALLBIMC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere