Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IMPACT SA: Crestere cu 41% a contractelor de pre-vanzare in trimestrul intai 2019
IMPACT SA: Crestere cu 41% a contractelor de pre-vanzare in trimestrul intai 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Mai 2019 16:05
IMPACT Developer & Contractor SA a incheiat primul trimestru din 2019 cu venituri din vanzari de 50,876 mii lei si EBIT de 18,776 mii lei, in crestere semnificativa fata de aceeasi perioada a anului trecut. Rezultatele foarte bune inregistrate in primul trimestru au fost generate de incheierea unui numar record de contracte de vanzare pentru apartamente in cadrul proiectului Greenfield Baneasa, ceea ce a condus la imbunatatirea substantiala a indicatorilor financiari, in conditiile in care costurile de operare au o structura preponderent fixa. Raportat la o perioada de timp mai lunga, rezultatele obtinute in primul trimestru din acest an, atat la nivelul veniturilor, cat si al profitului net, sunt cele mai bune din ultimii 10 ani.
Pe langa rezultatele financiare foarte bune, un alt rezultat notabil in aceasta perioada, care arata sustenabilitatea procesului de vanzare, este numarul mare de rezervari si contracte de pre-vanzare incheiate in primul trimestru (97), in crestere cu 41% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Acestea vor fi finalizate in contracte de vanzare-cumparare, iar valoarea acestora va fi reflectata in raportarea financiara spre sfarsitul acestui an si in 2020. Din acest punct de vedere, trimestrul 1 al acestui an este cel mai bun prim trimestru din ultimii 3 ani.
„Desi unele norme adoptate in ultimele luni au fost apreciate drept aspecte cu impact negativ asupra pietei imobiliare, rezultatele obtinute de IMPACT in primul trimestru al anului au fost printre cele mai bune, atat la nivel de vanzari, aferente rezervarilor din trecut, cat si la nivel de rezervari si pre-contracte, care se vor reflecta in viitor. Acest lucru reconfirma atractivitatea proiectelor imobiliare marca IMPACT, atat Greenfield, cat si Luxuria intrunind toate elementele aflate in acest moment in topul cerintelor cumparatorilor - finisaje moderne si de calitate, proximitatea mijloacelor de transport in comun, spatii verzi si facilitati comerciale si de entertainment. In ciuda scenariilor care s-au vehiculat in ultima perioada despre o noua criza imobiliara, estimarile noastre privind vanzarile si evolutia pietei in acest an sunt optimiste”, a declarat Bogdan Oslobeanu, CEO Impact Developer & Contractor Group.
Cea mai mare parte a locuintelor rezervate in aceasta perioada sunt in cartierul Greenfield Baneasa, in cadrul celei de-a treia faze de dezvoltare - Ansamblul Platanilor, unde 192 de apartamente urmeaza a fi livrate pana la sfarsitul anului. In acest moment, faza a treia este pre-vanduta in proportie de 64%. Pentru Greenfield se lucreaza la finalizarea procesului in vederea obtinerii noului PUZ aferent fazelor Greenfield IV (Ansamblul Teilor), Greenfield V si VI, care vor fi include Greenfield Plaza, un centru comercial si de recreere pentru rezidenti.
Luxuria Domenii Residence a depasit pragul de 50% de apartamente contractate pentru prima faza de dezvoltare (232 apartamente) care urmeaza a fi livrata spre sfarsitul anului. Rezultatul foarte bun a permis inceperea lucrarilor de constructie, respectiv a campaniei de pre-vanzare si pentru cea de-a doua faza, de 268 de apartamente, care urmeaza a fi finalizata in trimestrul al III-lea al anului 2020. Luxuria s-a dovedit foarte atractiva pentru investitori, datorita locatiei sale, zona Domenii-Expozitiei, considerata a fi urmatorul hub important de birouri din Bucuresti. In plus, conceptul proiectului este cel al unui cartier premium, privat, in interiorul caruia rezidentii beneficiaza de elemente si facilitati integrate pentru un stil de viata confortabil si modern: acces securizat, spatii verzi - parc privat si gradini tematice, locuri de joaca, sala de sport & spa, servicii de concierge si mentenanta, lounge, dar si spatiu pietonal generos, parcarea fiind in intregime subterana.
 
ALLBIMCOVID-19TeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere