Agenda Constructiilor
Vineri, 15 Noiembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KADRA: Sistemul de acces Came functioneaza optim si dupa 3 ani de exploatare
KADRA: Sistemul de acces Came functioneaza optim si dupa 3 ani de exploatare
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 30 Mai 2019 18:41
Sistemul de control al accesului angajatilor de la Came, montat la Sonaca Aerospace Transilvania, se afla in stare perfecta de functionare si dupa trei ani, dupa cum se arata intr-un comunicat al Came Romania.
Sunt trei ani de cand sistemul de control acces angajati Came montat la Sonaca Aerospace Transilvania a fost pus in functiune. Came Romania nu s-a confruntat cu nicio problema tehnica in toata aceasta perioada, sistemul functionand in continuare la parametri optimi.
Sistemul de control acces recomandat de inginerii de la Came Romania si montat la compania Sonaca Aerospace Transilvania este format din doua bariere Gard 8 si un turnichet Guardian.
Modelul de bariere Gard 8 este solutia ideala pentru pasajele de trecere din zonele rezidentiale si industriale. Este o bariera cu un stil modern si un aspect estetic placut. Se diferentiaza prin lampa rotunjita de semnalizare, cu LED, care garanteaza siguranta si are o durata indelungata de viata, precum si prin fotocelule, care se integreaza in corp.
Mansonul de protectie are rol de aparare impotriva pericolului de taiere in timpul miscarii bratului, la deschidere si inchidere.
Din punct de vedere tehnic, conform expertilor Came, alimentarea la 24 V DC este alegerea cea mai indicata pentru utilizarea intensiva.
Bariera Gard 8 are posibilitatea de deschidere simultana si in succesiune, cu placa RSE (pentru barierele G2080E si G2080IE).
In ceea ce priveste turnichetul Guardian, acesta este un sistem vertical pentru controlul accesului, in situatii caracterizate prin flux ridicat de pietoni.
Turnichetul Guardian este solutia perfecta pentru locurile in care trebuie asigurat accesul in siguranta prin intrari de mari dimensiuni, chiar si nesupravegheate, caracterizate printr-un flux ridicat de persoane.
Acest model de turnichet este proiectat astfel incat sa permita montarea si in exterior si poate fi folosit in aeroporturi, zone portuare, firme mari, statii de metrou, gari si stadioane.
Datorita structurii sale robuste si designului placut, pe de o parte, impiedica posibile acte criminale, iar pe de alta parte, ofera utilizatorului protectie deplina.
Durata de viata si fiabilitatea turnichetului Guardian sunt garantate si in cazul montarii in exterior, datorita structurii din otel zincat si vopselei epoxidice speciale, multumita careia rezista si in zonele supuse actiunii agentilor corozivi.
Came este lider mondial in piata automatizarilor de porti si usi. Va invitam sa descoperiti portofoliul complet Came, accesand site-ul companiei. Doua bariere Gard 8, pentru control acces auto si un turnichet Guardian, pentru control acces angajati functioneaza in al treilea an fara problema.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere