Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Metropolitan Developments pregateste un proiect cu 1.200 apartamente, in Pipera
Metropolitan Developments pregateste un proiect cu 1.200 apartamente, in Pipera
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Feb 2020 14:07
Metropolitan Pipera este in faza de proiectare si se estimeaza ca lucrarile de constructie vor incepe la sfarsitul acestui an. Acest proiect este cel de-al 18 -lea ansamblu rezidential dezvoltat de Metropolitan Developments, grupul care include Metropolitan Residence.
Metropolitan Pipera va avea 1.000-1.200 apartamente, cu suprafete cuprinse intre 50 si 150 mp si finisaje premium. In cadrul complexului rezidential, care se va desfasura pe un teren de 3 hectare se prevede si realizarea unei zone comerciale si de servicii.
”Clientii din zona de nord a Capitalei sunt bine informati si au asteptari mari atunci cand cauta o locuinta. Ce li se ofera in prezent sunt proiecte din segmentul middle, care au numeroase facilitati si finisaje de calitate superioara. Cu proiectul Pipera, Metropolitan Developments ridica stacheta si merge spre zona premium, catre care tind din ce in ce mai multi potentiali clienti. Randamentul la investitiile pentru inchiriere in zona este de aproximativ 8%, datorita companiilor care au birouri in zona si care inchiriaza pachete de apartamente pentru angajati. De altfel, in zona de nord apar tot mai multe proiecte mixte rezidential-birouri, pentru cei care lucreaza in aceasta arie atat de dinamica”, declara Dan Dragulin, actionar si co-fondator Metropolitan Developments.
Metropolitan Pipera se afla la 5 minute de mers cu masina de Promenada Mall. De asemenea, la distanta mica, cuprinsa intre 7 minute si 15 minute de mers cu masina se afla cladirile de birouri din polul de business Aviatiei-Barbu Vacarescu, care gazduiesc companii precum Oracle, HP, IBM, Vodafone, Genpact, Unicredit, Harman, Honeywell si Raiffeisen. Metropolitan Pipera va avea iesire catre lac, cu o amenajare peisagistica de exceptie.
”Zona Pipera devine tot mai atractiva pentru proiecte rezidentiale. Trioul Pipera - Barbu Vacarescu si Aviatiei, constituie in prezent un pol de investitii, care concentreaza peste 50% din totalul proiectelor din nordul Bucurestiului. Credem in potentialul acestei zone, deoarece exista un interes mare pentru locuinte la standarde inalte de calitate, in proximitate existand cel mai dezvoltat pol de birouri al Capitalei si nenumarate facilitati de shopping si petrecere a timpului liber ,” afirma Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments.
In aceasta perioada, pe langa acest proiect, Metropolitan Developments mai are in derulare patru mari ansambluri rezidentiale, in diverse faze de lucru: Metropolitan Viilor, Metropolitan Mihai Bravu si Crown Towers.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
noark
ERBASU CONSTRUCT
ness project
siniat
rigips
strabag nivel 1
leviatan
MAKITA
Ubitech
CDS
concelex
quadratum
theda mar
viarom
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander