Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Ianuarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MS pregateste licitatia pentru elaborarea proiectului Spitalului Regional Cluj
MS pregateste licitatia pentru elaborarea proiectului Spitalului Regional Cluj
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 13 Nov 2019 13:49
Ministerul Sanatatii a transmis Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional, cererea de finantare pentru Spitalul Regional de Urgenta Cluj“.
“Construirea spitalelor regionale reprezinta o prioritate a echipei noastre. Am avut o discutie cu reprezentantii departamentului pentru construirea spitalelor regionale pentru a verifica stadiul in care ne aflam, dar si pentru a vedea ce putem face sa urgentam pasii ce trebuie realizati pana la sfarsitul anului. Vom sustine respectarea calendarului depunerii cererilor de finantare, pentru a semna cat mai curand posibil contractele de finantare cu AMPOR si asigurarea sprijinului Comisiei Europeane pentru realizarea acestor proiecte majore”, a declarat Victor Costache, Ministrul Sanatatii.
Spitalul Regional de Urgenta Iasi este proiectul cel mai avansat, pentru care s-a trimis la AMPOR cererea de finantare in luna octombrie, si, in paralel, MS a demarat procedura de achizitie publica, pentru achizitia de servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic.
De asemenea, in luna noiembrie, la solicitarea MS, au fost aprobati, prin hotarare de guvern, indicatorii tehnico- economici pentru spitalul regional de urgenta Craiova. Pana la inceputul lunii decembrie 2019, se va transmite la AMPOR si cererea de finantare pentru spitalul regional de urgenta Craiova. Mai mult, reprezentantii MS pregatesc procedura de achizitie publica de servicii pentru elaborarea proiectului tehnic al spitalului regional de urgenta Cluj.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareLUMIONACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere