Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - OAR initiaza primele masuri pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-CoV-2
OAR initiaza primele masuri pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-CoV-2
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Mar 2020 12:06
Pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-CoV-2 si micsorarea riscului de contactare a acestuia, atat de catre dumneavoastra cat si de personalul O.A.R. Bucuresti, prezentam alaturat masurile pe care filiala le va lua in intervalul 11-31 martie 2020. Vor fi anulate toate sedintele, intalnirile, evenimentele etc. programate pentru intervalul anuntat.
Pentru sediul filialei vom lua masuri de protectie constand in amenajarea mobilierului de birou in sensul protejarii personalului si dotarea cu substante dezinfectante.
Va rugam ca in aceasta perioada sa evitati vizitarea sediului, apeland la serviciile online si telefonice.
In acest sens precizam ca, desi personalul filialei este prezent la programul de lucru cunoscut, programul destinat lucrului cu publicul se va restrange la intervalul 10:00-14:00. In restul programului personalul va asigura serviciile solicitate prin telefon sau online.
Pentru diverse plati va rugam insistent sa apelati la plata online:
- online prin SIOAR la rubrica „Cotizatii si taxe” - „Gestioneaza plati”.
- prin transfer bancar cu respectarea urmatoarelor conditii:
Plata se face in contul IBAN RO95BTRLRONCRT0295885001 deschis la Banca Transilvania Agentia Universitate;
La rubrica explicatii a ordinului de plata se vor completa obligatoriu urmatoarele: numele si prenumele arhitectului, numarul TNA, perioada pentru care se achita cotizatia. Datele solicitate sunt necesare pentru identificarea platitorului. In cazul in care datele solicitate sunt incomplete sau gresite, sau daca folositi alt cont, plata cotizatiei nu va fi inregistrata in evidenta Filialei Bucuresti.
Pentru eliberarea dovezilor va rugam insistent sa apelati la serviciul oferit de SIOAR de transmitere a dovezilor online. Aceia dintre dumneavoastra care doresc dovada in original sunt rugati sa solicite transmiterea prin serviciul de curierat pus la dispozitie de filiala optand in SIOAR, la completarea cererii, pentru metoda de transmitere „Curier cu plata la livrare”. Masurile anuntate vor fi revizuite pe parcursul intervalului in functie de evolutia evenimentelor.
 
ACADTeraSteelCOVID-19ALLBIMC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere